5600X sistem parçalarına fazla para mı ödedim?

@mr0keanos bence işlemciyi değiştirmeyin sonuçta en önemli parçalardan birisi illa değiştireceksenizde R5 5600 alın. Kasa ile PSU çok pahalı olduğu için yapacak bişey yok işlemciden kısmayın SSD'yi de sonradan alabilirsiniz.

Böyle bakınca fiyat biraz daha makul hazır sistemlere yakın oldu. Sonuçta bu fiyata yaklaşık hazır sistemlerde de aşağı yukarı bu parçalar mevcut. Bu fiyatlarda genellikle 5500 koyuyorlar ve anakartları b450.kasa PSU farklı markalar onlarda. Bu kasa hoşuma gittiği için aldım açıkçası PSU da aynı şekilde. Bu açıdan bakınca içim biraz rahatlamış oldu. KC3000, işlemci ve monitör yüksek gösteriyormuş fiyatı.

6650 xt sistem 12 bin tlye satılırken rx 6500 xtli sisteme 20 bin tl vermek tamamen enayilik olmuş. İşlemci de o kart için biraz fazla.

Toptan satış gibi, hazır sistemler daha hesaplı.

6650 XT sistem 12 bin TL'ye satılırken RX 6500 xtli sisteme 20 bin TL vermek tamamen enayilik olmuş. İşlemci de o kart için biraz fazla.

Sonradan attığım tabloya göre yorum yaparsan daha sağlıklı olur

İşlemcinin 6500xt fazla olduğunu biliyorum zaten

Net daha iyi sistem alırdınız toplama çok pahalıya geliyor
Burada bu sistemde 5600X yapilabilir

Özür dilerim yanlışlıkla monitör atım
Bu sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…