5600X sistem uyumlu mu?

Eldirithe

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bi sistem topladım da. bi bakar mısınız rica etsem, uyumlu mu hepsi birbiriyle darboğaz falan yer miyim?

AMD Ryzen 5 5600X 3.7-4.6 GHz 6 Çekirdek 7nm AM4 İşlemci
Asus TUF Gaming B550-PLUS AM4 ATX Anakart
Asus DUAL GeForce RTX 3070 OC Edition 8GB 256 Bit Ekran Kartı
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD 3500/2400 MBs
Corsair RM750 80+ Gold 750 Watt Full Modüler Güç Kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu, kaliteli parçalar, anakart olarak şunu tavsiye ederim, daha iyi diye biliyorum:

Ekran kartı olarak da şunu tavsiye ederim, TUF modeli ile fiyatı yakın diye biliyorum:

Darboğaz yemezsiniz. Sistem güzel olmuş hayırlı olsun.

Sistem gayet güzel.

Tercihen anakartı bununla değiştirebilirsiniz. Piyasadaki en iyi ikinci B550 çipsetli anakartlardandır.

Ekran kartı olarak Dual yerine üstte arkadaşın attığı Galax daha hoş olur. (Performansları ve kaliteleri aynıdır. Ancak o daha şık ve 3 fanlı.)

Bir de o M.2 SSD'de üzerindeki RGB yüzünden ısınma ve dolayısıyla performans düşme sorunu olabiliyor. Onun yerine XPG SX8200 PRO alabilirsiniz. Piyasadaki en iyi NVME M.2 SSD'lerden birisidir. Rakibi Samsung 970 EVO Plus'tır.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi en iyi B550 kart Gigabyte B550 Aorus Master'dır fakat çok pahalı. 2. en iyi kart ise B550 Gaming Edge Wifi'dır, Tomahawk'tan daha iyi bir kart. Sıcaklık testlerinde Tomahawk'tan 4-5 derece daha iyi çıkar, Tomahawk en iyi 3-4-5. karttır, 3, 4, 5. kartlar aynı sıcaklıkta bakabilirsiniz:

Evet Aorus Master vardı. Fiyatı çok uçuk olunca onu unutmuşum.

Tomahawk en iyi ikinci anakartlardan birisidir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim değerlendireceğim verdiğiniz tavsiyeleri
He bide bu sistem için kasa ve monitör önerir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…