U umutcanbulut Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #21 459349 dedi: Sizin sistemiz nedir? Genişletmek için tıkla... İ3 5. nesil işlemci, 8 gb ram HP laptop. Çoğu kişinin bilgisayarından düşük anlayacağınız. Dediğim gibi, Windows 10 çalıştıran hemen hemen her bilgisayar Windows 11'i de çalıştıracaktır diye düşünüyorum. Onca kullancıyı çöpe atacak değiller.
459349 dedi: Sizin sistemiz nedir? Genişletmek için tıkla... İ3 5. nesil işlemci, 8 gb ram HP laptop. Çoğu kişinin bilgisayarından düşük anlayacağınız. Dediğim gibi, Windows 10 çalıştıran hemen hemen her bilgisayar Windows 11'i de çalıştıracaktır diye düşünüyorum. Onca kullancıyı çöpe atacak değiller.
4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 24 Haziran 2021 #22 Esdeath.xyz dedi: YouTube'da Recep Baltaş açıklamıştı o video ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben o kısmı bulamıyorum.
Esdeath.xyz dedi: YouTube'da Recep Baltaş açıklamıştı o video ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben o kısmı bulamıyorum.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 24 Haziran 2021 #23 Soft Donanım dedi: Uygulama da sorun olabilir. Secure Boot açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hala aynı
Soft Donanım dedi: Uygulama da sorun olabilir. Secure Boot açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hala aynı
4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 24 Haziran 2021 #24 RedStrawberry dedi: Olmadı hala aynı Genişletmek için tıkla... Dostum direk BIOS'tan AMD TPM aktif. Esdeath.xyz dedi: YouTube'da Recep Baltaş açıklamıştı o video ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum yaptım BIOS'tan tekrar deneyince oldu çok teşekkürler.
RedStrawberry dedi: Olmadı hala aynı Genişletmek için tıkla... Dostum direk BIOS'tan AMD TPM aktif. Esdeath.xyz dedi: YouTube'da Recep Baltaş açıklamıştı o video ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum yaptım BIOS'tan tekrar deneyince oldu çok teşekkürler.