F fer0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #11 Hangottom dedi: PSU berbat. O bütçeye 3070 zorlanır. RAM'ler berbat. Genişletmek için tıkla... Ramler neden berbat acaba aynı ramlere bende kullanıyorum da merak ettim bu berbat olma nedenini.
Hangottom dedi: PSU berbat. O bütçeye 3070 zorlanır. RAM'ler berbat. Genişletmek için tıkla... Ramler neden berbat acaba aynı ramlere bende kullanıyorum da merak ettim bu berbat olma nedenini.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #12 fer0 dedi: RAM'ler neden berbat acaba aynı RAM'lere bende kullanıyorum da merak ettim bu berbat olma nedenini. Genişletmek için tıkla... Çipleri kötü ve sorun çıkartabiliyor.
fer0 dedi: RAM'ler neden berbat acaba aynı RAM'lere bende kullanıyorum da merak ettim bu berbat olma nedenini. Genişletmek için tıkla... Çipleri kötü ve sorun çıkartabiliyor.
F fer0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #13 Hangottom dedi: Çipleri kötü ve sorun çıkartabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ürünü daha önce kullandınız mı peki?
Hangottom dedi: Çipleri kötü ve sorun çıkartabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ürünü daha önce kullandınız mı peki?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #14 fer0 dedi: Ürünü daha önce kullandınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım. Ama sosyalde bilgili kişilerde söylüyor ve sorunları da görüyoruz.
fer0 dedi: Ürünü daha önce kullandınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım. Ama sosyalde bilgili kişilerde söylüyor ve sorunları da görüyoruz.
SP3TROX Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #15 PSU dışında oyunlar için fazla fazla yeter.
A ardayigit24 Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Aralık 2020 #16 SP3TROX dedi: PSU dışında oyunlar için fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... 750w psu yeterli olur mu Hangottom dedi: Hayır kullanmadım. Ama sosyalde bilgili kişilerde söylüyor ve sorunları da görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bana PC toplama konusunda yardımcı olabilir misin?
SP3TROX dedi: PSU dışında oyunlar için fazla fazla yeter. Genişletmek için tıkla... 750w psu yeterli olur mu Hangottom dedi: Hayır kullanmadım. Ama sosyalde bilgili kişilerde söylüyor ve sorunları da görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bana PC toplama konusunda yardımcı olabilir misin?