Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı? Kasa olarak Battlecruiser, ekran kartı modeli olarak da Gaming X Trio 3070 istiyordum. Fakat bulunmuyor. Sizce bu şekilde bir sistem nasıldır?
Büyük ihtimalle ekran kartı stoklarının az olmasından dolayı pahalı. Bu bütçede RTX 3070'in stoklara gelmesi ve yeni nesil işlemcilerin tanıtılması beklenebilir. Piyasa araştırması yapınca alınabilir gibi duruyor. Ben 20402 TL ile böyle bir sistem toplayabildim.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 500 GB 970 EVO MZ-V7E500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.451,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!