5600X ve 6700XT sistem nasıldır?

Az gelmez, iş görür yine. Arada dereceler oynar, öyle çok oynayacağını zannetmiyorum. Bütçe çıkmıyor ise alınabilir.

Yani daha alacak çok şey olduğu için kısmak zorunda kalıyorum bir de bu PSU'ya güç vermek için hangi kabloyu almam gerek bilgin var mı?

Yani daha alacak çok şey olduğu için kısmak zorunda kalıyorum bir de bu PSU'ya güç vermek için hangi kabloyu almam gerek bilgin var mı?
Hocam PSU kutusunun içinden kablo çıkması lazım. Pinleri soruyorsunuz sanırım. Veya ben yanıldım.

Aynen inşallah kutulu gelir PSU teşekkür ederim sistem geldiği zaman ilk ayarlar anakart RAM MHz vs ayarlariçin sen anlar mısın senle iletişime geçeyim.
Yine konu açarsanız, büyük ihtimalle RAM MHz ayarlı gelmesi lazım. Veya kolay bir şekilde ayarlarız. Kablo konusuna sabah bakayım. Büyük ihtimalle yanlış anladım. Yardımcı olacak kişiler çok hocam içiniz rahat olsun.

Aynen inşallah kutulu gelir PSU teşekkür ederim sistem geldiği zaman ilk ayarlar anakart RAM MHz vs ayarlariçin sen anlar mısın senle iletişime geçeyim.

Hazır sistemlerde aldığınız ürünlerin bütün kutularını tüm içeriğiyle yollarlar size. Öyle kablo çıkmama gibi bir durum olmaz. Hele ki zaten PSU kablosu dediğiniz şey direk bilgisayara güç veren elektrik kablosu. RAM MHz olarak da size deneyip yolladıkları için genelde ayarlı geliyor. Ayarlı gelmese bile BIOS'a girip XMP açtığınızda otomatik olarak istenilen MHz'ye çekilir. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

Teşekkür ederim ilginiz için sağ olun.

200 lira farkla PSU'yu 650w almadıysanız hata yapmışsınız. En azından ileride RX 6800 veya 6800xt alırsanız PSU 'yu yükseltme yapmak zorunda kalmazdınız.

Sistem güzel hayırlı olsun dostum, Psu geliştirilirse fena olmaz
Ama şu arkadaşın attığı sistemi 5600x'e geliştirip satın alırsan daha iyi gibi çünku rtx 3070 daha iyi , az sorunlu ve sağlamdır

Aynen o Snowman'ın soğutucuları çok iyi Q9650 için X6 kullanıyordum canavar gibi soğutuyor beklentimin üstünde çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…