5600X ve GT 1030 sistem ederi nedir?

Levoo

Megapat
Makaleler
2
Merhaba, bu özelliklere sahip olan bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Alan kişi için geliştirmeye, güçlü ekran kartı takmaya açık bir sistem. Ortalama satış için tam bir aralık belirlemeye çalışıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

RAM ve SSD'yi ileride kullanmak istediğimden onları satmayı düşünmüyorum fakat RAM konusunda fikrim değişebilir (Kingston HyperX 3600MHz CL17 2x8 16 GB).

• İşlemci: Ryzen R5 5600X (28.01.2021 değişim bilgisayardan alındı, kutu ve fanı duruyor)
  • Anakart: MSI X570 Tomahawk Wi-Fi (28.01.2021 değişim bilgisayardan alındı, kutu ve içeriği duruyor)
  • Soğutucu: Cooler Master ML240 Lite (20.05.2019 tarihinde Vatan'dan alındı, garanti yeni bitti kutu duruyor)
  • PSU: Cooler Master Watt 80 Plus 700W Lite (20.05.2019 tarihinde Vatan'dan alındı, garanti yeni bitti, kutu duruyor)
  • Kasa: Cooler Master MB520 RGB (Vatan'dan alınma önde 3, arkada 1 fanı mevcut, kutusu duruyor)
  • Ekran kartı: ASUS Phoenix GT 1030 (Hepsiburada üzerinden alındı 2 Mart 2021 tarihinde kutu duruyor)

Hepsinin faturası normal veya e-arşiv olarak durmakta.

Fiyat? İşlemci ve soğutucu için.

6.5k eder diye düşünüyorum.

Aslında özellikle toplu olarak satmayı düşünüyorum fakat İşlemci için 2100TL kafamda var. Soğutucuya bakıyorum şimdi.

Aslında özellikle toplu olarak satmayı düşünüyorum fakat İşlemci için 2100TL kafamda var. Soğutucuya bakıyorum şimdi.
Yer neresi hocam, soğutucu ile uygun olursa düşünebilirim.

Soğutucuya da sanki 400TL uygun olur gibi gözüktü. Yer İstanbul/Bahçelievler
Bende anadolu tarafındayım, sıkıntısı var mı? Sıvı soğutma ısı değerlerini atar mısınız?

Önerdiğiniz bir uygulama varsa sıcaklık testi direkt buraya atabilirim. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…