5600X ve RX550 vs GTX 1650 ve i3 10105F

limonlukeko

Hectopat
Daha fazla  
Masaustu PC alacağım. Benim aklımda PC hocası 1650 alıp güç kaynağı yerine Corsair cv 550 almak, bir de bir iki şey var. İşte toplam 8000TL ediyor ama kuzenim 5600X ve RX 550 al, zaten yayın falan açmayacaksın diyor. Şu an FPS değeri olarak benim dediğim sistem onde; 1650'li. İleride ekran kartını değiştirme durumum yok. Değiştirebilsem mantıklı ama oyle bir durumum yok. Zaten zorlayarak alacağım. Bunu da laf anlatmak için açtım konuyu. Yine de siz dusuncelerinizi yazın. Bana gore degıl.

Bir daha ekran kartı güncelleme ihtimalin olmadığını söylediğin için GTX 1650 sistemi alman yeterli olacaktır.

1650 olan sistemi alın. İşlemciye yüklenen oyunlarda 5600X'in artısı olur ama çok önemli değil. İkinci sistemde gayet tatmin eder.
Zaten ekran kartını değiştiremem dediğin için RX550'e bulaşmayın, 1650 ile çok fark var.

1650'li sistemi alın. 5 sene sıkıntısız kullanırsınız FSR desteği de aldı uzun süreler yeterli oyun performansı sağlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…