5600X'e GT730 4 GB idarelik takılır mı?

barisscann34

Decapat
Daha fazla  
5600X'e GT730 4 GB takılır mı idarelik?
Anakart B550M-K olacak.
CL 16 3200 MHz 2x8 RAM olacak.

Yalnızca görüntü alayım, e-spor oyunları oynayayım derseniz kullanılır. Daha fazlası beklenmemeli.

Bütçemi yormayacağım biriktirip iyi bir şey alacağım ama o kadar bekleyemem diyorsan GTX 2.el 750 Ti al bence az daha koyup ama alırken dikkatli ol ve araştır derim

Takabilirsin. Hâlihazırda ben de 5800X ile GT 710 kullanıyorum.

GT 710 nasıl ben GT 730 kullanıyorum 2 GB aradaki fark ne bellek farkı var başka herhalde 3-4 FPS fark vardır başka bir fark olacağını düşünmüyorum bende aynı karttan alacaktım ama satan olmadı 2.el

GT 710 nasıl ben GT 730 kullanıyorum 2 GB aradaki fark ne bellek farkı var başka herhalde 3-4 FPS fark vardır başka bir fark olacağını düşünmüyorum.
Pek farkı yok hocam. Hatta biraz OC yapınca GT 730 ile aynı FPS'leri alıyorum.

Sence ben de OC yapmalı mıyım değer mi?

Yapacağım karar verdim ama sonra başına bir iş gelmez değil mi azıcık ısınır bence

Yapacağım karar verdim ama sonra başına bir iş gelmez değil mi? Azıcık ısınır bence.
MSI Afterburner üzerinden memory clock ve core clock değerlerini ufak ufak arttırarak ilerleyebilirsin. Bir problem olursa sistemi yeniden başlatırsın, düzelir. Bilgisayarı kapat-aç yapınca MSI Afterburner ayarları sıfırlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…