NikeK Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #11 OVERLOKÇU dedi: Hava akımı pek iyi değil kasanızın Genişletmek için tıkla... Olabilir bilemiyorum ama kasadan olabileceğini çok düşünmüyorum
OVERLOKÇU dedi: Hava akımı pek iyi değil kasanızın Genişletmek için tıkla... Olabilir bilemiyorum ama kasadan olabileceğini çok düşünmüyorum
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 3 Ocak 2021 #12 NikeK dedi: Olabilir bilemiyorum ama kasadan olabileceğini çok düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır.
NikeK dedi: Olabilir bilemiyorum ama kasadan olabileceğini çok düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #13 Hocam kasa çok fark ettiriyor LiZarD dedi: Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Kasa camını çıkartma eğer kasanın ön paneli çıkartabiliyorsanız çıkartın OCCT ile stret testine sokun 5dk bile yeterli
Hocam kasa çok fark ettiriyor LiZarD dedi: Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Kasa camını çıkartma eğer kasanın ön paneli çıkartabiliyorsanız çıkartın OCCT ile stret testine sokun 5dk bile yeterli
NikeK Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #14 LiZarD dedi: Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... OVERLOKÇU dedi: Hocam kasa çok fark ettiriyor Kasa camını çıkartma eğer kasanın ön paneli çıkartabiliyorsanız çıkartın Genişletmek için tıkla... Temperli camı çıkarıp bir bakacağım olur mu?
LiZarD dedi: Kasanızın yan camını çıkartıp sıcaklıkları gözlemleyin çok bir düşüş olursa kasa ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... OVERLOKÇU dedi: Hocam kasa çok fark ettiriyor Kasa camını çıkartma eğer kasanın ön paneli çıkartabiliyorsanız çıkartın Genişletmek için tıkla... Temperli camı çıkarıp bir bakacağım olur mu?
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #15 Sorun olmaz ama kasanın ön tarafını çıkarmanız daha doğru olur hem hava akımından olup olmadığını daha rahat anlarız
Sorun olmaz ama kasanın ön tarafını çıkarmanız daha doğru olur hem hava akımından olup olmadığını daha rahat anlarız
NikeK Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #16 Ekran kartını test ettim çok sıcak değildi yani normaldi sıcaklığı uzun süre dokununca çekmek istersiniz ya hani o kadar sıcak değildi
Ekran kartını test ettim çok sıcak değildi yani normaldi sıcaklığı uzun süre dokununca çekmek istersiniz ya hani o kadar sıcak değildi
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #17 Monitör 144Hz mi? Monitörü 60Hz yapıp sıcaklıklara bakar mısın?
NikeK Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #18 Burhanglrsoy dedi: Monitör 144Hz mi? Monitörü 60Hz yapıp sıcaklıklara bakar mısın? Genişletmek için tıkla... 165hz
Burhanglrsoy dedi: Monitör 144Hz mi? Monitörü 60Hz yapıp sıcaklıklara bakar mısın? Genişletmek için tıkla... 165hz
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 3 Ocak 2021 #19 Nedeni "144Hz ve üzeri ekranlarda AMD ekran kartlarının boşta yüksek hızda bellek frekanslarına çıkması." Ekranın kaç Hz? Bendeki durum da aynen böyle. Korkmana gerek yok, yük altında 75 geçmiyorsa sorun yoktur.
Nedeni "144Hz ve üzeri ekranlarda AMD ekran kartlarının boşta yüksek hızda bellek frekanslarına çıkması." Ekranın kaç Hz? Bendeki durum da aynen böyle. Korkmana gerek yok, yük altında 75 geçmiyorsa sorun yoktur.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #20 Drıver sürümünüz nedir?