5600XT GTA 5 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
5600XT kullanıcısıyım GTA 5 yükledim ama oyunda her şey Very High'ta sadece MSAA falan açık değil. Oyunda 50 FPS falan hani testlere bakıyorum 100 80 FPS'lerde oynuyolar neden bende bu kadar düşük v-Sync'leri falan kapatabileceğim her yerden kapattım yardımınızı bekliyorum. Bu arada RDR2 gibi baba oyunları da oynuyorum bundaki kadar düşük FPS almıyorum RDR2'de High Ultra +60 FPS alırken neden GTA 5'te bu kadar düşük FPS alıyorum?

5600XT kullanıcısıyım GTA 5 yükledim ama oyunda her şey Very High'ta sadece MSAA falan açık değil. Oyunda 50 FPS falan hani testlere bakıyorum 100 80 FPS'lerde oynuyolar neden bende bu kadar düşük V-Sync'leri falan kapatabileceğim her yerden kapattım yardımınızı bekliyorum. Bu arada RDR2 gibi baba oyunları da oynuyorum bundaki kadar düşük FPS almıyorum RDR2'de High Ultra +60 FPS alırken neden GTA 5'te bu kadar düşük FPS alıyorum?

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildin mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı