Bari 700 olanını alsın aynı fiyat.Gösterdiğin model gayet iyi ama FSP Hydro K’da olabilir belki:
FSP Hydro K 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok! Türkiye'de adam gibi PSU yok biz ne yapalım?Ula yine ben ayrı kaldım biriniz de farklı model önerin yahu.
Komik değil ki.Dostum yapma. Bunun şaka olduğunu anlamayıp kızgın atanlar olabiliyor.
Aboov 700W’ta hiç girmesin o zaman, GD600 alsın geçsin. Ben daha pahalı sanıyordum onu.Bari 700 olanını alsın aynı fiyat.
FSP Hydro K 700W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro K 700W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yok! Türkiye'de adam gibi PSU yok biz ne yapalım?
Komik değil ki.
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeBari 700 olanını alsın aynı fiyat.
FSP Hydro K 700W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro K 700W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yok! Türkiye'de adam gibi PSU yok biz ne yapalım?
Komik değil ki.
İstemeden bulaştığım Power Boost illetinden kurtulmanın günü bugündür Technopat'lar!
Eki Görüntüle 798234
Bütçem 550-600 TL arası, almayı düşündüğüm PSU'da bu: High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sizlere de danışmak istiyorum.
ASUS TUF 3 RX 5600 XT Evo.
3600X r5.
XGP Gammix 3000 MHz 8x2 RAM.
B450M-Dragon anakart.
1 Adet de 500GB M.2 SSD ve 1 TB HDD.
Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.
evet, biraz abarttım.
@RPM
@246941
@kandes2
@Motionless IN White
@Kayseri Mantısı
@Samotne Ciasteczka
@Kokona Shiki
@Ma'at
@283156
@WaIter White
@rohatbaba123
Umarım indirimi kaçırmama yeni yıl sonrası alacağım.