Nvidia'da sorun hiç yaşamadım. COD Hardcore Search&Destroy'da dev error 6068 hatası çokca alıyordum. Oyun çok nazlıydı ve ben de inatla Nvidia filtreler kullanıyordum. O oyun Warzone dışundaki diğer modlarda filtreleri açınca crash vermesiyle meşhurdu. O sorun da çözüldü.
Geforce Experience ile yeni update kurarken hızlı'yı seçmeyin. Diğer seçenekte temiz kurulum yap tikini aktif ederseniz sorunsuz update yapar.
Ventus gibi modellerde fanın derecelere göre çalışma hızları aşırı düşük. O yüzden sıcaklıklar oyunda 80 dereceye yakın seyredebiliyor. Msi Afterburner ile bu duruma hakim olabiliyorsunuz. Bilgisayarın başına geçince size resimli olarak MSI AFTERBURNER fan syarını vs. anlatırım.
MSI Afterburner kurulumunda Riva Tuner kurulumu isterse onaylamasan iyi olur. İşin yoksa tabi onunla. Resimlerle tarif etmeden önce benimle aynı arayüzü ayarlarsan tarifimi kolay anlarsın. MSI Afterburner ile fan profilini aktif etdip derecelere göre yüzde kaç fan hızında çalışacağını ayarla. Sonra MSI Afterburner'ın ayarlarından başlangıçta açılmasını ve sağ altta sistem simgesi olarak açılmasını işaretleyin. Uygulamanın ana sayfasında bu ayarların profile 1'e kaydedilmesini sağlayın yeter.
Eki Görüntüle 705291
Eki Görüntüle 705292
Eki Görüntüle 705293
Eki Görüntüle 705294
Son attığım resimdeki Fan Speed kısmının yeşil çerçeveli (aktif) olduğuna dikkat et.