5625U laptop alınır mı?

sino11

Femtopat
Araştırdığımda iş ve oyun için uygun gözüktü APU grafik kartı da düşük ayarda 30FPS RDR 2 bile kaldırabiliyormuş. Acaba bu laptopa sahip olan ya da 5500U olan biri varsa deneyimlerini ve FPS değerlerini yazabilir mi?

Araştırdığımda iş ve oyun için uygun gözüktü APU grafik kartı da düşük ayarda 30FPS RDR 2 bile kaldırabiliyormuş. Acaba bu laptopa sahip olan ya da 5500U olan biri varsa deneyimlerini ve FPS değerlerini yazabilir mi?
İş yapar hocam. 8+8 ram yaparsanız çok güzel olur.

Hocam direk bütçe söyleyin ve modeli atın ama u işlemciler oyun için çok iyi değil 3500U laptop vardı bende CS'yi zor oynuyordum.

Hocam direk bütçe söyleyin ve modeli atın ama u işlemciler oyun için çok iyi değil 3500U laptop vardı bende CS'yi zor oynuyordum.
Bende 3700u var cs'de 100+ fps alıyorum. Zaman zaman 100 altına düşüyor da.

Hem oyun hem iş ( ofis vb. ) için "u" serisi alınır ancak cok beklentiye girmemek lazım. Performansim artsin isterseniz tdp artırır öyle oynarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı