5647 TL'ye Arctis 7+ alınır mı?

Caitex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda HyperX Cloud 2 kablolu versiyonu kullanıyorum kablosuz kulaklıga gecmek istiyorum ilk basta Arctis 7+ düşündüm fiyatı Trendyol'da şu an 5647 TL SteelSeries Arctis 7+ Beyaz Kablosuz 7.1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Nova 7 fiyatı 7200 TL o kadar bütçem yok aralarında ne gibi farklar vardır Bluetooth farkını söylemenize gerek yok zaten oyun için alıyorum telefonla kullanmayacagım Arctis 7+ bu fiyata alınır mı? Alternatif öneriniz var mı kullanan arkadaşlar memnunmu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud 3 Wireless iyi bir seçim olur.

Hocam onu da düşündüm ama şu anda Cloud 2 kullanıyorum mikrofonu tak cıkar oldugu için hareket ettirince cızırtı yapıyor aynı sorunla karsılasır mıyım diye düşünüyorum + pedleri aşınıyor SteelSeries'te yorumlarına baktım herkes rahat ve pedlerin terletmediğini yazmış mikrofonun gizlenmeside güzel yanı bir de görünüş açısından SteelSeries daha güzel duruyor fazla fark var mıdır aralarında şarj süresi olarak Cloud 3 bayağı iyi ama günde en fazla 6 7 saat kullandıgım için bana sorun teşkil etmiyor çok kararsız kaldım hangisini alsam diye.

Hocam onu da düşündüm ama şu anda Cloud 2 kullanıyorum mikrofonu tak cıkar oldugu için hareket ettirince cızırtı yapıyor aynı sorunla karsılasır mıyım diye düşünüyorum + pedleri aşınıyor SteelSeries'te yorumlarına baktım herkes rahat ve pedlerin terletmediğini yazmış mikrofonun gizlenmeside güzel yanı bir de görünüş açısından SteelSeries daha güzel duruyor fazla fark var mıdır aralarında şarj süresi olarak Cloud 3 bayağı iyi ama günde en fazla 6 7 saat kullandıgım için bana sorun teşkil etmiyor çok kararsız kaldım hangisini alsam diye.
Valla benim zamanında steelseries kullandığım oldu dediğin gibi tasarım olarak falan baya güzel.

Kalite anlamında bahsettiğimiz modellerin aralarında hissedilecek bir fark olacağını sanmıyorum. Pedleri aşınsa bile yenisi orijinal olarak satılıyor zaten. Hoşuna gittiyse alabilirsin SteelSeries’i.

Vallahi benim zamanında SteelSeries kullandığım oldu dediğin gibi tasarım olarak falan bayağı güzel.

Kalite anlamında bahsettiğimiz modellerin aralarında hissedilecek bir fark olacağını sanmıyorum. Pedleri aşınsa bile yenisi orijinal olarak satılıyor zaten. Hoşuna gittiyse alabilirsin SteelSeries'i.

Siz hangi modeli kullandınız memnun muydunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı