Merhaba arkadaşlar, 570 TL bütçem var. Bu fiyata alabileceğim en iyi klavyeyi söyler misiniz? Aklimda HP Pavilion 800 vardı. Ama bazı yabancı yerlerde tam mekanik olmadığına dair yazilar okudum bu yüzden size danışmak istedim.
İkinci elden kapalı kutu Mizar MZ60 bakın hocam o bütçedeki sıfır mekanik klavyeler iyi veya uzun ömürlü değil çoğu giriş seviyesi. Üstteki @JakerT4'ün attığı olabilir mesela.
Merhaba arkadaşlar, 570 TL bütçem var. Bu fiyata alabileceğim en iyi klavyeyi söyler misiniz? Aklimda HP Pavilion 800 vardı. Ama bazı yabancı yerlerde tam mekanik olmadığına dair yazilar okudum bu yüzden size danışmak istedim.
Gitsin çift basma sorunlu olan bir klavyeyi, adı sanı duyulmamış bir markanın klavyesini mi alsın istiyorsun hocam? Biraz araştırma yapsan iyi olur özellikle Warlock Compact modelini araştır.
Gitsin çift basma sorunlu olan bir klavyeyi, adı sanı duyulmamış bir markanın klavyesini mi alsın istiyorsun hocam? Biraz araştırma yapsan iyi olur özellikle Warlock Compact modelini araştır