Merhaba arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu PC'yi yoğunluk olarak oyun için kullanacağım ama normal olarak da çok amaçlı kullanacağım lütfen samimi bir şekilde söylerseniz çok mutlu olurum. Genellikle Rust, R6, Valorant ve CS:GO tarzı oyunlar oynarım.
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu PC'yi yoğunluk olarak oyun için kullanacağım ama normal olarak da çok amaçlı kullanacağım lütfen samimi bir şekilde söylerseniz çok mutlu olurum. Genellikle Rust, R6, Valorant ve CS:GO tarzı oyunlar oynarım.
Öyle olduğu için bunu önerdim zaten
1650S 150TL daha ucuz ve aynı performanstalar. RX 5500XT, AMD'nin şu ana kadar yaptığı en fiyat performans OLMAYAN kart olabilir.
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da