5700 XT boşta 190 watt kullanımı normal mi?

Yanlış yazdım, düzelttim, arka plakada BIOS switch yazar oradan değiştirip bakın.

3 mod var 1 performans 2 silent 3 yazılım üzerinden kontrol. Silent modda bilgisayar ekran kartını görmüyor ya 1 de kullanabiliyorum ya da 3 de. Bu değerler 3 deykendi. 1'e alıp sonucu bildireceğim.

@Marix AMD uninstall ile ile kaldırıp bir önceki sürüme yüklediğimde de aynı wattdı.
Şimdi DDU ile kaldırıp son sürümü yükledim 177W a düştü boşta. Bir de performans modu switchine alıp deneyeceğim.

Performans modunda 292W kullanıyor.

Dosya Ekleri

• indir.png
    8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Siz son olarak bir de bu kartı söküp tekrar montajlayın, aynı durum devam ederse yanlış raporladığını netleşir.

Hocam tüm programlarda böyle görünüyor ama. Yanlış raporlaması yine de mümkün mü? Ve öyleyse bir sorun teşkil eder mi?

Veri karttan geliyor, bu durumla ben hiç karşılaşmadım, 50W, 70W çeken kartlar var ayarlardan dolayı oluyor, sizdeki durum ilginç, sorun yaratacağını zannetmiyorum.

60Hz çekince monitörü 175W a düşüyor. 180Hz'ye çekince 195 W a çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…