5700 XT ekran kilitlenmesi ve stabil sürücü önerisi

Narsist Sihirdar

Hectopat
AMD 5700 XT ekran kartının güncel Driver'ında çoğu oyunda siyah ekran problemi yaşadığım için araştırarak 2019 Driver sürümüne geçtim bu sürücüde hiçbir oyunda problem yaşamayıp (Witcher 3, League of Legends, Ark, CS:GO, tonca küçük çaplı indie oyunlar vs. vs.) 1-2 ay sorunsuz kullanırken yeni çıkan Sea of Thieves oyununda 1 saat dolmadan sürekli ekran kilitlenmesi yaşıyorum ve sadece bu oyunda yaşıyorum. Bu sorunun ekran kartı yazılımından dolayı olduğunu düşündüğüm için yine sürümü değiştirerek bu sefer 19.12.2 sürümüne geçtim. Bu sefer ekran kilitlenmesi yerine yine 1 saat içinde monitörden görüntü gidiyor. 5700 XT ile SOT oynayıp stabil Driver sürümü kullanan, yahut sorunun çözümü hakkında bir bilgisi, tavsiyesi olan kullanıcılar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sürümü tekrar deneyin denerken de amd ayarlarındaki tüm özellikleri kapatın(freesync, anti-lag vb.) Genelde bunların hepsi kapatıldığında düzeliyor. Güç ayarlarından yüksek performans seçiniz.

Sapphire markasının 5700XT nitro+ modelini kullanıyorum son sürümü yükledim geçen gün çok nadir siyah ekran ve donma sorunu oluyor 2 , 3 haftada bir belki.
Harici bir sorun yaşamadım bu zamana kadar.

Bende RX 5700'de kilitlenme sorunu yaşadım ve bu sorun WİN 10'a gelen bir güncelleme ile başladı 20.2.2 sürümünde şuan sorun yaşamıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı