5700 XT Mech OC FurMark sonucu

AlpThe

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Kara cumada 2350 TL'ye MSI RX 5700 XT Mech OC modelini aldım. O zaman bu zamandır kullanıyorum. FurMark testini merak ettim, bugün yaptığım zaman sıcaklık 101 dereceye kadar ulaştı. Bu normal bir değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda durum nasıl? 80 dereceyi geçmiyorsa çok da kafaya takılacak bir şey değil. İyi bir fiyata almışsınız üstelik.

Oyunlarda durum nasıl? 80 dereceyi geçmiyorsa çok da kafaya takılacak bir şey değil. İyi bir fiyata almışsınız üstelik.
oyunlarda gereksiz yere bir gtada 100e kadar gidiyor onun dışında hiç olmuyor.
Yüksek bir değer. Mech modeli sıkıntılı zaten. Mech GP modelinde bu sorunu düzelttiler.
aldığım mağazaya tamir isteğinde bulunsam sizce pedleri falan yenilerlermi?

100 derece çok fazla daha fazla kullanmadan servise yollayın kartı. Bu sıcaklık çekirdek sıcaklığı değil mi bağlantı yeri sıcaklığı değil?

100 derece çok fazla daha fazla kullanmadan servise yollayın kartı. Bu sıcaklık çekirdek sıcaklığı değil mi bağlantı yeri sıcaklığı değil?
evet bağlantı yeri sıcaklığı bu. test yaparken yan monitörden sıcaklık değerlerine baktım. gpu maksimum 60 dereceleri görüyor.

@AlpThe Siz GPU sıcaklığını önemseyin bağlantı yeri sıcaklığı genelde high end olmayan modellerde 95-100 derece arasında oluyor zaten.

@AlpThe Siz GPU sıcaklığını önemseyin bağlantı yeri sıcaklığı genelde high end olmayan modellerde 95-100 derece arasında oluyor zaten.
internette bağlantı yeri sıcaklığı diye geçen yerin bellek sıcaklığı olduğunu okumuştum hocam. ondan endişelendim.

@AlpThe Bellek sıcaklığı bellek sıcaklığı olarak yazar Afterburner üzerinden bakabilirsin. Bağlantı sıcaklığı ile neyi kastettiklerini ben de anlamadım ama şimdiye kadar izlediğim videolarda yüksekti bağlantı yeri ya da GPU TEMP2 olarak geçen sıcaklıklar. Benim Nitro+’ta da 90 derece civarında geziyor. Gigabyte Gaming OC 97-98 mesela. Nerdeyse hepsi böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…