5700 XT OC ve UV yapma

Sizce UV yaparsam en fazla ne kadar olur? Eğer doğru düzgün bir kâr getirecekse yarın konu açacağım mining hakkında.

Hocam dediğim gibi en az 33-34 mh alırsınız, en fazla da 37 veya 38mh alırsınız.

Para konusuna girince, o işleri pek bilmiyorum.

@GFYT hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Son olarak OC değerlerini de benimle paylaşma şansınız var mı?
Hocam sizi yakalamışken sorayım, 2070 Ventus gp kartım var. Ben bunun ile kaç MH/S kazım yapabilirim? UV yaptıktan sonra tabii.

2070 ile kendi aldığım değerlere baktığım zaman 45 50 arası mh/s değerleri alabilirsiniz.

Ya overclock için voltaj vermek gerekiyor. Tam olarak gereken voltaj karttan karta değişiyor.

Hocam 2070 ile nasıl 50mh aldınız merak ediyorum. Atacağım videoda UV ile 28mh alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

180W gösteriyor hocam evet onu düşürmek lazım.
Şu an benim aldığım değerler 50-55 mh arası. 2 3 adet daha aynı karttan olsa mükemmel olurdu.
180W cidden yüksek bir değer. Reddit üzerinde bir kullanıcı 110W sabitleyip 45-50 MH almayı başarmıştı. Siz en azından 130-140W sabitleseniz bile yeterli.

180W cidden yüksek bir değer. Reddit üzerinde bir kullanıcı 110W sabitleyip 45-50 mh almayı başarmıştı. Siz en azından 130-140W sabitleseniz bile yeterli.

Ayarları kısmadan nasıl 110W sabitledi, merak ettim doğrusu. Ben RX580 ile UV yapıp 110W'a sabitlemeyi zor başarıyorum güç azaltmadan, aksine daha fazla FPS alıyorum .

Ayarları kısmadan nasıl 110W sabitledi, merak ettim doğrusu. Ben RX580 ile UV yapıp 110W'a sabitlemeyi zor başarıyorum güç azaltmadan, aksine daha fazla FPS alıyorum .
Hiç bir fikrim yok hocam. Yanlış okumadıysam MH değerinden biraz feragat etmiş ama elektrik masrafından onu fazlasıyla çıkaracaktır.

NVIDIA kart kullananlar voltaj ve güç limitleme ayarlarında AMD kullancılarına göre kat ve kat avantajlılar. MSI Afterburner'dan Power Limit'i düşürerek ciddi oranda tüketimi minimalize edebiliyorsunuz.

@359149 hocam RTX 2070 ile rahatlıkla 38-40 MH/s kazarsınız gibi geliyor.
Bu ayarlarda en stabil değerleri sağlayan değerlerdir;

@mortalxx eğer RX 5700 XT'de 180W biraz fazla hocam. Bence atacağım ayarlarda bunu 140W'ın altına düşürebilirsiniz.

En karlısı Radeon VII alıp UV yapmak. 90mh çok yüksek bir değer.

En karlısı Radeon VII alıp UV yapmak. 90mh çok yüksek bir değer.
Sormayın ya. Zamanında alabilme fırsatım vardı da yüzüne bakmadık o kartın. Cidden mining olarak eşsiz bir kart ama inanılmaz yüksek güç tüketimi cazibesini biraz kaçırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…