5700G sistem 1-2 saniye donuyor

wolFes1

Yoctopat
Daha fazla  
Oyun haricinde arkada hiçbir şey açık bile değilken 1 2 saniyeliğine ne de olsa bir takılma oluyor. Güç kaynağından şüpheleniyorum ama tam emin olmaya geldim buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta da video izlerken de oyunda da oluyor Valorant oynuyorum sık sık takılmalar oluyor bu yüzden oynayamıyorum sinirimi bozuyor.

Anlıyorum CTRL Shift Windows tusu b yapınız sonra CMD'yi yönetici çalıştır SFC /scannow yazın bittikten sonra DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth yaziniz bu bitince yeniden başlatın.

hocam bu arkada olurken bir şey soracağım ben 1 sene önce parça parça dizmiştim sistemi 300w ile ryzen 7 yeter mi diye hiç düşünmemiştim birisi ileride dert olur demişti ondan olabilir mi sizce

Hocam bu arkada olurken bir şey soracağım ben 1 sene önce parça parça dizmiştim sistemi 300W ile Ryzen 7 yeter mi diye hiç düşünmemiştim birisi ileride dert olur demişti ondan olabilir mi sizce.

Evet PS'unuz da yetersiz olabilir ama bundan olduğunu sanmiyorum genelde çöker bilgisayar kapanirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…