N Nighty35 Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Sistemimle alakalı bilgili arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. İyi mi? Kötü mü? Ya da yanlış olan bir parça vs var mı pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
Sistemimle alakalı bilgili arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. İyi mi? Kötü mü? Ya da yanlış olan bir parça vs var mı pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
Miraaknoh Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Görev yöneticisi>Performans>Bellek kısmına gelip RAM hızlarını gösterebilir misiniz. XMP açtınız mı?
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 İyi hocam sisteminizde sanırım RAM'lar 1600MHz çalışıyor bilgisi olabilir bir arkadaş varsa yardımcı olabilir size.
İyi hocam sisteminizde sanırım RAM'lar 1600MHz çalışıyor bilgisi olabilir bir arkadaş varsa yardımcı olabilir size.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Eylül 2022 #4 XMP açın sistemde. 2200 Mhz gözüküyor şu an.
N Nighty35 Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 XMP açık mı değil mi bilmiyorum. Miraaknoh dedi: Görev yöneticisi>Performans>Bellek kısmına gelip RAM hızlarını gösterebilir misiniz. XMP açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Biosa baktım XMP yok da DOCP var onu açtım Son düzenleme: 9 Eylül 2022
XMP açık mı değil mi bilmiyorum. Miraaknoh dedi: Görev yöneticisi>Performans>Bellek kısmına gelip RAM hızlarını gösterebilir misiniz. XMP açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Biosa baktım XMP yok da DOCP var onu açtım