5700HQ vs 4720HQ

RedMyLife

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 5700HQ ile 4720HQ arasında oyunlarda kaç fps olur ?
Birde ısınma falan farklı oluyormuş hangisi daha çok ısınır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS konusunda edeceği maksimum 3-4 FPS. Isınma konusunda ikisinin aynı TDP değeri var. Isınma olacağını sanmıyorum.

FPS olarak fark etmez. Neden dersen Titan X ve Pentium işlemci kombinasyonunu bu videoda izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BF4 Multiplayer aç ve bak nasıl etki ediyor. Ayrıca sen gerçekten Titan X in G3258 e darboğaz yapmadığını mı sanıyorsun? Shadow of mordor da bile CPU %100 de iken GPU %80 lerde geziyor. GTA 5 gibi işlemciye yüklenen bir oyunda zınk diye kalırsın söylemesi.

Kardeşim 4720hq ile 5700hq çok yakın işlemciler. Zaten oyunlar bu işlemcileri zorlamıyor. Pentiumda bile oynanırken bu iki işlemci arasında fark yok anlamında söyledim nerelere çektin konuyu.

Kardeşim 4720hq ile 5700hq çok yakın işlemciler. Zaten oyunlar bu işlemcileri zorlamıyor. Pentiumda bile oynanırken bu iki işlemci arasında fark yok anlamında söyledim nerelere çektin konuyu.
Zaten ben de çok FPS farkı olur demiyorum taş çatlasa 3-4 olur diyorum. O da multiplayer fazla oyuncu olan yerlerde. Onun dışında hiç bir etkisi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…