justsyuraa
Decapat
Daha fazla
RTX 3000 kart sıfır alınmaz. Sırf sıfır ve 12100F ile uyumlu diye tercih etmeyin.
İlla sıfır olacaksa RX 7600 bakın:
Eski, daha iyi kartlar var ve en ucuz olan MSI Ventus kasası çöp.Neden sıfır 3060 alınmaz ki.
Eski, daha iyi kartlar var ve en ucuz olan MSI Ventus kasası çöp.
Peşin fiyatına 3 ay:Fakat RX 7600 geneli 12 bin liranin ustunde ve taksit imkanı yok.
Peşin fiyatına 3 ay:
Gigabyte AMD Radeon RX 7600 Gaming OC GV-R76GAMING OC-8GD 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Peşin fiyatına 3 ay:
ASUS Dual Radeon RX 7600 EVO OC Edition 8GB GDDR6 oyun grafik kartı (AMD Radeon RX7600, PCIe 4.0, 1x HDMI 2.1, 3X DisplayPort 1.4a, DUAL-RX7600-O8G-EVO) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Dual Radeon RX 7600 EVO OC Edition 8GB GDDR6 oyun grafik kartı (AMD Radeon RX7600, PCIe 4.0, 1x HDMI 2.1, 3X DisplayPort 1.4a, DUAL-RX7600-O8G-EVO) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Peşin fiyatına 6 ay:
Soğutma olarak MSI'dan daha iyiler.
Bence tuzlu hocam. 8 ay değilde hep 6 ay peşin fiyatına gördüm birde.Gigabyte olan hem ucuz hem 3 fanlı daha iyi duruyor ama 3 taksit ödeyebilir miyim hiç bilmiyorum elimde tek taksitini ödeyebilecek para var okullar açılınca biraz elime para geçiyor sadece.
Biraz daha arastırdım ve Hepsiburada'da 13.700 TL'ye 8 taksit yapan bir yer buldum. Büyük ihtimalle oradan alacağım.
https://www.hepsiburada.com/radeon-...an-karti-gv-r76gaming-oc-8gd-pm-HBC000088624K
Bence tuzlu hocam. 8 ay değil de hep 6 ay peşin fiyatına gördüm bir de.
NVIDIA al AMD alınmaz.
sıfır 3060 alma ben 3060ti 8 bine aldım 2.el 0 alınmaz daha yeni modeller varken.Yaşım daha küçük liseye yeni başladım kargoya da pek güvenmiyorum Hepsiburada'da 12 bin liraya 9 taksite RTX 3060 var zaten biraz param var onunla almayi düşünüyorum i3 12100F icin de en ideali bence RX 6600 ve RTX 3060.
Miningli almak yerine taksitle rtx 3060 almak aklima geldi zaten her ay elime bir miktar para geçiyor onunla taksit ödeyebilirim daha mantıklı olmaz mi hemde 0 zaten herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum
Marka takıntısıyla alakası yok AMD kartlar sorunlu sürücü problemlerini çeyrek asır olacak çözemediler daha sürücü haricide kronik sıkıntıları çıkıyo.Kusura bakmayın bir an 13 diye görmüşüm.
AMD'ninde güzel kartları var marka takıntısı olmayan birisiyim performansa bakıyorum.
4000 5000 serisi var aynı fiyata ve eski. ikinci el 3060 alınır ama sıfır alınmaz.Neden sıfır 3060 alınmaz ki.
Sıfır 3060 alma ben 3060 Ti 8 bine aldım 2.el 0 alınmaz daha yeni modeller varken.
RX6600 kronik sorunlu stutter sorunu var. 0 alacaksan bütçe belirt öneri yapalım.
Marka takıntısıyla alakası yok AMD kartlar sorunlu sürücü problemlerini çeyrek asır olacak çözemediler daha sürücü haricide kronik sıkıntıları çıkıyor.
4000 5000 serisi var aynı fiyata ve eski. İkinci el 3060 alınır ama sıfır alınmaz.
AMD kart almayı düşünenler şu videoyu izleyip vazgeçmeyi düşünsünler.
Özeti RX6600 alan hemşehrim olan kullanıcı takılma sorununu çözememiş denemediği yol kalmamış çözüm için Çorumlu başaramadıysa kimsede başaramaz şaka bir yana.
AMD hiçbir sorunu çözemiyor ve yıllardır bu böyle devam ediyor pazar payının %15i anca AMD de ekran kartlarında %83 NVIDIA'da AMD dünya genelinde tercih edilmiyorsa bir düşünün.
MSI bile AMD'den bıkmış olacak ki 9xxx serisi AMD kartı üretmeyeceklerini açıkladılar kendi AMD'nin kendi marka değerine zarar verdiğini düşünüyor olmalı MSI zararda ediyorlar tabii AMD çipsetli kart ürettikleri serilerden satmıyor çünkü kimse AMD almak istemiyor.