Ya siz ne yaşıyorsunuz da kafanıza göre beni hayatımı geleceğimi eleştiriyorsunuz.
tecrübeymiş yazayım o zaman tecrübelerimi.
Finansal banka ve sigorta mezunuyum şu an sigortacıyım çalışıyorum. Bilgisayarlar ile aram iyi olduğu için 2. üniversite olarak bilgisayar bölümü web tasarım ve kodlama okuyorum. Oradan bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum nasip olursa.
Adamın sistemini gördüm o sisteme yakışan F/P anakartı attım yoğun olduğum için B550 yerine B650 atmışım onu da fark edince düzelttim zaten. Gidip 4000 TL anakart alsın onun tercihi zaten o sistemi yenilemek istediğin de yeni soket anakart geçecek. Ben zaten sizin gibi tipleri bildiğim için F/P anakart attım illa bütçesine en yakın anakart atan tipler var. Sizin gibi tiplerle uğraşmamak için artık bir tane F/P atarım bir tane de bütçesine yakın atarım çeneniz kapanır susarsınız.
R9 5900X RTX 3080 Ti falan sistemi olsaydı sizin attığınız anakartları atardım.
Gelelim tecrübelerime.
Şu ana kadar kendime 4 bilgisayar topladım okulda ki hocalarımdan tut arkadaşlarımın sistemlerini kaç kere toplayıp yeniledim hatırlamıyorum bile. Bana sormadan sistem almıyorlar. Daha bir sorunu olan biri bile olmadı en son AMD ekran kartı alan arkadaşlar vardı WattMan hatası aldılar o konuda sıkıntı yaşadılar. Almadan önce WattMan sıkıntısı yaşayabilirsin dedim sorun olmaz deyip almışlardı. Artık AMD ekran kartı da önermiyorum. Hatalarım varsa ders çıkarıyorum tecrübe ediniyorum.
Daha geçen iş yeri bilgisayarlarını yeniledik onlar da elimden geçti diğer acente de arkadaşların bilgisayarlarında da yardımcı oluyorum yani hayatım bilgisayarlarla geçiyor benim. Üniversite hocalarım şu an benim önerdiğim laptopları kullanıyorlar.
Ha bir de kendi iş yerimizin reklam ve tasarımlarını da yapıyorum çevremde iş sahibi olan arkadaşların da tasarımlarını yapıyorum. Hobi olarak sevdiğim için yani
Babam erkek kuaförü benim de ustalık belgem var. Arada gidip yanın da takılıyorum.
Boks ve vücut geliştirme hobilerimi saymıyorum bile hayatım boş beleş şeylerle geçmiyor benim.
Bir insanın hatasını eleştirebilirsin ama hayatını ve geleceğini eleştiremezsin bu da sana tecrübe olsun