5700X PC'ye anakart önerisi

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemimi güncelliyorum. Anakarttan çok anlamıyorum araştırmamda herkes farklı farklı modeller önermiş. PC'de genelde çizim çizip render alıyorum aradada Valorant oynuyorum. Bu ihtiyaçlarımı giderecek ve ileriye dönük bir anakart istiyorum. Bütçe 2-3 gibi kalabilirse güzel olur ama eğer bu fiyatlarda işimi görecek yoksa 4 kadar zorlamaya çalışacağım. Sistemimle sorun yaratmayacak uzun yıllar sistem güncellemesini kaldıracak kart önerileriniz nedir acaba?

Sistem bilgisi;
  • AMD Ryzen 7 5700X işlemci
  • Sapphire Pulse Radeon RX570 8G ggdr5 Ekran kartı
  • Gigabyte B450M 2H anakart
  • Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 X 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 bellek.
  • Samsung EVO SSD 500
  • Adata SSD 500
  • Toshiba 1 TB HDD
  • Noctua kule tipi soğutma
  • Adata XPG 750G-bkceu Core Reactor 750W 80+ Gold güç kaynağı.

Üçünden birini alabilirsiniz.
Bu arada ileriye dönük bir anakart istemişsiniz zaten R7 5700X'iniz var AM4 bir anakart ileriye dönük olmaz bence.

Elındekı anakartı değiştirmen gerekmiyor. Gayet yeterli şuan o sistemine.

Anakartlık bir işin yok ki dostum illa bir şey değiştirmek istersen ekran kartını güncelleyebilirsin.

Teşekkürler dostum.

Anakartlık bir işin yok ki dostum illa bir şey değiştirmek istersen ekran kartını güncelleyebilirsin.
İşlemcimi yeni aldım bir kaç yerde düzgün çalıştırmaz soğutmaz gibi şeyler okudum o yüzden girdim bu işe ama sanırım öncelik ekran kartıma vereceğim. Teşekkürler

Anakart'ı upgrade etme nedenin nedir? Yavaş yavaş sistemi komple upgrade edeceksen arkadaşın attığı ATX kartlar güzel. Bütçeni zorlamıyorsa mATX kart almanı tavsiye etmem büyük kartın çok faydasını görürsün.

İşlemcimi yeni aldım birkaç yerde düzgün çalıştırmaz soğutmaz gibi şeyler okudum o yüzden girdim bu işe ama sanırım öncelik ekran kartıma vereceğim. Teşekkürler.

Sorunsuz çalışır düzgün çalıştırmak zorunda anakart görevi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…