Merhaba,
5700X işlemci satın aldım. Bu işlemciye uygun anakart, soğutucu, PSU ve kasa almak istiyorum.
Şimdilik 1050 Ti ekran kartına sahibim, gelecekte 3060 ve üstü ekran kartı almayı düşünüyorum.
İşlemcide program derlemeleri yapılacak. Yüksek ihtimal hız aşırtma yaparım.
Bulunduğum bölgede sık sık elektrik sorunları yaşanıyor bu sebeple iyi bir PSU almak istiyorum.
Bütçeyi biraz daha esnetebilirim ancak yapmamayı tercih ederim.
Forumda tavsiye edilen parçalar bittiğinden veya fiyatları uçtuğundan bu parçaları almayı düşünüyorum:
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE TG ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Siyah rengi tercih ettiğim için, Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-RP4A kasayı alayım diyorum.
Bütçemde ciddi oranda rahatladı bu sebeple TH360'a geçiş yapabilirim, yapmalı mıyım?
Bir de RGB'den hoşlanmıyorum, bütün RGB'leri kapatabilir miyim?
Teşekkür ederim.