5700X temelli siteme kasa ve PSU önerisi

Tamam yeni sistem alıyorsunuz yani DDR5 öneririm hocam şöyle bir sistem kabul eder misiniz? Sepet - incehesap.com

DDR4 ile DDR5 arasında da FPS farkı 15-20 Arası oluyor oyunda oyuna değişiklik gösterir

Reis DDR5 yapmaya baktımda hoşuma gidecek ne anakart bulabildim RAM'de Kingston yapasım var oda DDR4 de çıkıyor daha ucuz oluyoda bilemedim 40knın uzerinede çok çıkasım yok bu Lexar diye marka vardı onceden hiç gormedim cok guvenemiyorumda

2-3 gunden beri hazır sistemler falan bakıyorum değiştirerek ayarlama çalışıyorum illa istediğim gibi çıkmıyor hep bir sıkıntı oluyor DDR5 fark bayağı yapıyorsa tekrardan bakayım attığın link gozukmuyor bu arada

Sistem yenileme gibi bir şey yapmayı dusunmuyorum arkadaşın dediği akvaryum olsa daha iyi aynı dusuncedeyim senle bildiğiniz akvaryum tarzı önude camlı olan varsa 5-6k ya söylerseniz iyi olur

ince hesapdan bakarsanız sevinirim akvaryum kasa baktımda markalara cok bilmiyorum kasasında bir sıkıntısı varmı diye bi seçim yapamıyorum sistemde bide uyuşmazlık fln çıkmaz demi mesela işlemci ekran kartını yeterli şekilde beslermi
Kasa olarak güzel marka ve akvaryum isterseniz en ucuz bu kasayı bulabildim hocam Gigabyte C500 GB-C500PI ST Panoramic Stealth Glass USB 3.0 USB-C ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasası - incehesap.com

Reis seni çok yor mıyım ben bakmaya devam ederim bazı kasalarda PSU yanında oluyor bakarım bende sence bu sisteme kaç woltluk PSU lazım onun hakkında bilgin var mı ona göre şimdi onda sıkıntı çıkarsa olmaz

yine bir ddr5 bakarım ayarlamaya çalışırım olmazsa bundan devam ederim suan psu kaç wolt lazım o sıkıntı

gerisini bir şekil halledecem

Mesela bu kasa ekran kartı veya anakart sığmama gibi bir sıkıntı olmaz değil mi bir bilgin varsa

Son düzenleme:
1. Sizin attığınız anakart kasaya sığmaz anakart ATX kasa Matx 2. Lexar güvenilir çoğu kişi kullanır sorunu varmı dersen sorunu olmayan elektronik cihaz veya parça yok 3. Sisteme 600-650 e PSU yeterli

Reis seni çok yor mıyım ben bakmaya devam ederim bazı kasalarda PSU yanında oluyor bakarım bende sence bu sisteme kaç woltluk PSU lazım onun hakkında bilgin var mı ona göre şimdi onda sıkıntı çıkarsa olmaz

yine bir ddr5 bakarım ayarlamaya çalışırım olmazsa bundan devam ederim suan psu kaç wolt lazım o sıkıntı

gerisini bir şekil halledecem

Mesela bu kasa ekran kartı veya anakart sığmama gibi bir sıkıntı olmaz değil mi bir bilgin varsa
Bana attığınız kasaya bu anakart girer üstelik aynı marka ve sizin attığınız anakarttan ucuz ve gösterdiğiniz işlemci ddr4 5200 TL felan benim gösterdiğim 7500f işlemcisi 6600tl anakartın fiyatından kısıp işlemciye vermişsin gibi düşün ram olarak da patriot ram koydum RGB güvenilir sorunsuzdur kullanan çoktur hocam

Tamamdır reis sağ olasın gerisini ben hallederim iyi geceler
İyi geceler görmeyebilirim sorularınızı Ahm3t_pars insta hesabından sorabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-12-01-57-44-001_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-12-01-57-44-001_com.android.chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 8

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı