Anlattiginizdan yola cikarsak acik ve net bir sekilde sorunun renderlama isleminde oldugu belli. Benim bildigim kadariyla RDR2'de V-Sync bazen boyle render hatalarina ve ardindan oyunun cokmesine neden oluyordu. Bu tamamen sansa bagli, bazi sistemlerde sorunsuz calisirken bazilarinda boyle hata veriyor V-Sync. Eger o ayar aciksa onu kapatmayi deneyin.
Ote yandan genel olarak tum grafik ayarlarinizi bir gozden gecirin. Bir dahaki sefere oynmaya baslamadan once ekran kaydi alin da oyle oynayin. Oyun cokmeden once nerelerin renderlari sorunlu onlari videodan daha ayrintili bir sekilde izleyebilirsiniz. Ona gore de alakali oldugunu dusundugunuz grafik ayarlarini degistirerek sorunu cozmeyi deneyebilirsiniz. Daha once de denediniz mi bilmiyorum ama NVIDIA uygulamalari uzerinden ekran kartiniza ayar yapip daha iyi performans vermesi icin de zorlayabilirsiniz. Yeri gelir overclock yapmayi da dusunebilirsiniz belki. Windows ayarlarindan da oyun modunu acarsaniz belki bir etkisi olur ama onu muhtemelen yapmissinizdir diye dusunuyorum.