5700x3D mi 5800X mi?

Bütçe
7500

Joshuaxw

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 3200 MHZ
Anakart
B450M-A II

Arkadaşlar aralarında 1500TL fark var hani bu farkı verip 5700x3D'yi alim mi yoksa 5800X de yeterli olur mu aradaki farkı RAM'e veya kasaya ayıracağım ve Amazon'dan alsam bir sorun çıkar mı?

Anakart: B450M-A II.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki de 5700X3D.

5800X yeterli olur. Aralarında öyle abartılacak bir fark yok. İleride DDR5 geçersiniz 5800X sizi götürür o zamana kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

AAA+ oyunlarda çok bir şey fark ettirmez, rekabet oyunlarda önbellek önemli olduğu için fark olur. CS2, Valorant gibi oyunlar oynuyorsanız 5700x3D daha mantıklı olur.

AAA+ oyunlarda çok bir şey fark ettirmez, rekabet oyunlarda önbellek önemli olduğu için fark olur. CS2, Valorant gibi oyunlar oynuyorsanız 5700x3D daha mantıklı olur.

Hocam Warzone falan oynamayı planlıyorum CS falan da oynayacağım kutusuz fansız alsam bir şey olur mu soğutucum Thermaltake Phantom Spirit

Hocam Warzone falan oynamayı planlıyorum CS falan da oynayacağım kutusuz fansız alsam bir şey olur mu soğutucum Thermaltake Phantom Spirit.

Bir şey olacağını zannetmiyorum soğutucun iyi.

5700x3D al, soğutucu yeterli olur ama 50 derecede de çalışmasını bekleme tabi ki.

5800x al. Aralarında çok az fark var ve 1500 TL bu farka değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…