Bana pek sıkıntılı gelmedi. Sonuçta sıcaklık pek çok şeye bağlıdır; Kasanın yapısı, Fanların gücü, odanın sıcaklığı, bilgisayarın bulunduğu yer ... Yani testlerdeki ortam ile senin ortamın aynı olamaz bu yüzden sıcaklık farkı normaldir.
Hocam bence sıkıntılı. Arkadaşın kasası mesh değil galiba. Kendi bilgisayarımda MSI 1660 Ti Gaming X modelini kullanıyorum otomatik fan ayarında maksimum 67 derece görüyor oyunlarda.
Kasa CoolerMaster TD500 Mesh. Ferah çalıştığı söyleniyordu bu kasanın hep. Önde 3 tane kendi fanı var. Egzozda eski kasamdan kalma ximateg marka fan var. Egzoza ve üst kısma yeni fan alsam fark ettirir mi? Ben asıl bu karta sıcaklık normal mi diye merak ediyorum. Üretimden hatalıysa değişim-iade talep edeyim.
Hocam bence sıkıntılı. Arkadaşın kasası mesh değil galiba. Kendi bilgisayarımda MSI 1660 Ti Gaming X modelini kullanıyorum otomatik fan ayarında maksimum 67 derece görüyor oyunlarda.
Önce 1660 Super almıştım. Açmadan geri verdim. Bir kere alacağım nasılsa daha performanslı olsun dedim ama hem sıcaklıkla hem de kapanma sorunlarıyla uğraşıyorum. Yazık değil mi bunca paraya.
Kasa Cooler Master TD500 mesh. Ferah çalıştığı söyleniyordu bu kasanın hep. Önde 3 tane kendi fanı var. Egzozda eski kasamdan kalma ximateg marka fan var. Egzoza ve üst kısma yeni fan alsam fark ettirir mi? Ben asıl bu karta sıcaklık normal mi diye merak ediyorum. Üretimden hatalıysa değişim-iade talep edeyim.
Önce 1660 Super almıştım. Açmadan geri verdim. Bir kere alacağım nasılsa daha performanslı olsun dedim ama hem sıcaklıkla hem de kapanma sorunlarıyla uğraşıyorum. Yazık değil mi bunca paraya.
Bana pek sıkıntılı gelmedi.Sonuçta sıcaklık pek çok şeye bağlıdır ; Kasanın yapısı,Fanların gücü,odanın sıcaklığı,bilgisayarın bulunduğu yer ... yani testlerdeki ortam ile senin ortamın aynı olamaz bu yüzden sıcaklık farkı normaldir.
Yani kasam TD500 Mesh. Daha ne olacak ki? Kasa monitörün yanında duruyor. Bu incelemelerde ev kullanıcısına göre yapılmıyor mu sonuçta? Kapak açık da denedim hemen hemen hiç etmedi.
Önce 1660 Super almıştım. Açmadan geri verdim. Bir kere alacağım nasılsa daha performanslı olsun dedim ama hem sıcaklıkla hem de kapanma sorunlarıyla uğraşıyorum. Yazık değil mi bunca paraya
Kasa CoolerMaster TD500 Mesh. Ferah çalıştığı söyleniyordu bu kasanın hep. Önde 3 tane kendi fanı var. Egzozda eski kasamdan kalma ximateg marka fan var. Egzoza ve üst kısma yeni fan alsam fark ettirir mi? Ben asıl bu karta sıcaklık normal mi diye merak ediyorum. Üretimden hatalıysa değişim-iade talep edeyim.
80 dereceye ulaştığında fan hızı ne durumda oluyor kontrol ettiniz mi? Ayrıca ortam sıcaklığı da önemli bir etken oluyor. Önceki açtığınız konuda çözüm önerileri vermiştik onları denediniz mi kapanma sorunu ile ilgili.
Sahip olduğunuz model çok başarılı, o dereceleri normal şartlarda görmemesi gerekiyor. Ekran kartındaki fanların çalışıp çalışmadığını bir kontrol edin ardından yanlışlıkla herhangi bir fan ayarıyla oynamadığınızdan emin olun MSI Afterburner gibi programlarla fan hızını kontrol etmeyi deneyin belki fan hızlarını düşürmüşsünüzdür. Kasa içi hava akımını da kontrol edin. Eğer sorunu bulamadıysanız destek almaya çalışın ve garantiye yollayın.