5700XT 80 derce normal mi?

80°C dediğiniz hangi sıcaklık?

Navi kartlarda bir sürü sıcaklık göstergesi var. MEM, VRM, GPU, Hotspot gibi.

GPU-Z'ı açtıktan sonra bir süre oyun oynayın. Oyundan çıktıktan sonra GPU-Z'daki sensör bölümündeki değerlerin üstüne tıklayarak maksimum değerleri ekran görüntüsü alarak Technopat Sosyal'e yükleyin.

Yüklüyorum
Kasa, ortam, fan hızı gibi değerler var eğer hava akışı düşük bir kasa, düşük fan hızı ve ortam sıcaklığı yüksekse normal.

Fan hızına vs. dokunmadım. Her ayarım default. Fanlar oyunda dönüyor. Boşta dönmüyor. Ortam sıcaklığı yaz sıcağı ama Karadeniz'deyim, yani aşırı bir sıcak yok.

Kapanma ile alakalı olarak başka psu'da deneyemedim. Tek kablo iki uç bağlıydı, iki kablo iki uç şeklinde bağladım. Empire'de kapanıyordu daha kapanmadı ama gta ve dcs de 1 kere kapandı. Şu an için önceliğim sıcaklık çünkü çok sık kapanmıyor.
Garantiye göndermelisiniz.
Hocam garantiye gönderin o sıcaklıklar çok fazla. Ekran kartınız testlerde maksimum 70 dereceyi görüyor. Ekran kartı modeliniz soğutma konusunda gerçekten iyi.

Türkiye'de servisler genelde "baktık bir şey yok" mantığıyla çalışıyor. Acaba kartı sökmeye, kargo riskini almaya değer mi? Sorunu çözerler mi? Ki ben kart sıkıntılıysa tamirden ziyade iade etmek isterim. Daha ay bile dolmadı kartın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…