5700XT alınır mı?

Aktif olarak RX 6600 kullanıyorum. Bunu satıp ROG STRIX veya Sapphire Nitro+ 5700XT almak istiyorum, görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Fiyat ve performans olarak aynılar neredeyse, görüntü olarak bahsettiğim modeller çok hoşuma gidiyor o sebeple geçmek istiyorum. 5700XT sorunlu bir kart mı, pişman eder mi?

değmez hocam 2.el rtx almak daha mantıklı

Tasarımı dışında hiçbir artısı yok.

Değmez hocam 2.el RTX almak daha mantıklı

Tasarımı dışında hiçbir artısı yok.

RX 6000 alt serisinin sorun çıkarma ihtimali daha yüksek olduğu için tavsiye etmem. 6600 iyidir, 6600'ü yükseltmek isteseydiniz neyse denebilirdi.

Kartı yükseltmek istersem üstüne para vermem gerekiyor, ayırabilecek bütçem de yok açıkçası. Hem performans olarak bir tık iyi hem görünüş olarak çok hoşuma gittiği için ve aynı fiyatta oldukları için aklıma yatmıştı.

@Gapirkont, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Sorunsuz kart kullanıyorken riske girmenize gerek yok, 6600'den devam edin.

Performansı bi tık iyi olsa nolur çok sorunlu bir seri 5000 serisi. Bence yapabileceğin en iyi yükseltme elindeki kartı da satıp 7K civarına RX 6700 XT alman.

@FehmiDogru.js, katılıyorum. Sırf görüntü için sorunlu kart serisine mi geçeceksiniz? Hiç mantıklı karar değil.

Performansı bir tık iyi olsa ne olur çok sorunlu bir seri 5000 serisi. Bence yapabileceğin en iyi yükseltme elindeki kartı da satıp 7K civarına RX 6700 XT alman.

@FehmiDogru.js, katılıyorum. Sırf görüntü için sorunlu kart serisine mi geçeceksiniz? Hiç mantıklı karar değil.

Haklısınız ancak i3 12100F kullanıyorum 6700XT gibi bir kart almış olsam işlemciyi de yükseltmem gerekecek en mantıklısı 5700XT gibi gelmişti o yüzden ancak sorunlu bir kartsa 6600'den devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…