Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 29 Mart 2020 #1 Arkadaşlar PC toplayacağım da, MSI Mech OC ve Sapphire Pulse arasında kaldım. 5700XT için hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2020
Arkadaşlar PC toplayacağım da, MSI Mech OC ve Sapphire Pulse arasında kaldım. 5700XT için hangisi daha iyidir?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mart 2020 #2 MSI Mech OC küçük kasa için mid ve high kasa için diğeri ideal....
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Mart 2020 #3 3400 TL iken Gaming X'i kaçırma: MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya İkisi arasından şahsen Pulse seçerim.
3400 TL iken Gaming X'i kaçırma: MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya İkisi arasından şahsen Pulse seçerim.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 29 Mart 2020 #4 Hz.futureorkun dedi: MSI mech OC küçük kasa için mid ve High kasa için diğeri ideal... Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak farkları var mıdır.
Hz.futureorkun dedi: MSI mech OC küçük kasa için mid ve High kasa için diğeri ideal... Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak farkları var mıdır.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 29 Mart 2020 #6 Caner Uncu dedi: 3400 TL iken Gaming X'i kaçırma: MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya İkisi arasından şahsen Pulse seçerim. Genişletmek için tıkla... fuatX dedi: En iyi 5700 XT MSI Gaming X. Genişletmek için tıkla... Öyle oldugunu biliyorum şu anda da indirimde fakat bilgisayarı şu an almyacagım o yüzden.
Caner Uncu dedi: 3400 TL iken Gaming X'i kaçırma: MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya İkisi arasından şahsen Pulse seçerim. Genişletmek için tıkla... fuatX dedi: En iyi 5700 XT MSI Gaming X. Genişletmek için tıkla... Öyle oldugunu biliyorum şu anda da indirimde fakat bilgisayarı şu an almyacagım o yüzden.
fuatX Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 112 29 Mart 2020 #7 Ben dün ve 2 gün önce siparişini verdim tüm parçaların. Gelincede buradaki bir PC'ci cağırıp sistemi taktırcam. 1 ay araştırdım tek tek. İndirim bitince sinerjiden bile daha pahalıya gelecek ordaki fiyatına bakabilirsin.
Ben dün ve 2 gün önce siparişini verdim tüm parçaların. Gelincede buradaki bir PC'ci cağırıp sistemi taktırcam. 1 ay araştırdım tek tek. İndirim bitince sinerjiden bile daha pahalıya gelecek ordaki fiyatına bakabilirsin.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #8 Mech ısınma sorunlu model diye hatırlıyorum zaten hatta GP diye tekrardan piyasa sürdüler sanırım. Benim önerim de Gaming X olur fiyatı bayağı uygun.
Mech ısınma sorunlu model diye hatırlıyorum zaten hatta GP diye tekrardan piyasa sürdüler sanırım. Benim önerim de Gaming X olur fiyatı bayağı uygun.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #9 Sylveon dedi: Mech ısınma sorunlu model diye hatırlıyorum zaten hatta GP diye tekrardan piyasa sürdüler sanırım. Benim önerim de Gaming X olur fiyatı bayağı uygun. Genişletmek için tıkla... Gaming X'i şu an alamıyacagım ilerdede pahalanıcak Pulse mi mech mi dersin.
Sylveon dedi: Mech ısınma sorunlu model diye hatırlıyorum zaten hatta GP diye tekrardan piyasa sürdüler sanırım. Benim önerim de Gaming X olur fiyatı bayağı uygun. Genişletmek için tıkla... Gaming X'i şu an alamıyacagım ilerdede pahalanıcak Pulse mi mech mi dersin.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #10 Kesinlikle Pulse veya alacağınız zaman fiyatına göre başka bir alternatif ama kesinlikle Mech değil.