Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #11 Sylveon dedi: Kesinlikle Pulse veya alacağınız zaman fiyatına göre başka bir alternatif ama kesinlikle mech değil. Genişletmek için tıkla... Pulse modelinde sıcaklık 74 e kadar çıkıyor ama mech de 69'u geçmiyor. Mech in farklı bir sorunumu var merakımdan soruyorum.
Sylveon dedi: Kesinlikle Pulse veya alacağınız zaman fiyatına göre başka bir alternatif ama kesinlikle mech değil. Genişletmek için tıkla... Pulse modelinde sıcaklık 74 e kadar çıkıyor ama mech de 69'u geçmiyor. Mech in farklı bir sorunumu var merakımdan soruyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #12 Mech ile Evoke sorunlu değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #13 Sylveon dedi: Mech ile evoke sorunlu değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Evoke bayağı sorunluda ben mechi bilmiyorum. Bir de sence 5700 XT mechi 3300 TL'ye almak mı daha iyi olur yoksa 5700 Gaming X 2800 TL onu almakmı.
Sylveon dedi: Mech ile evoke sorunlu değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Evoke bayağı sorunluda ben mechi bilmiyorum. Bir de sence 5700 XT mechi 3300 TL'ye almak mı daha iyi olur yoksa 5700 Gaming X 2800 TL onu almakmı.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #14 RX 5700 XT Pulse ısındığı hakkında bir kaynak, video atarsanız sevinirim.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #15 Sylveon dedi: RX 5700 XT Pulse ısındığı hakkında bir kaynak, video atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Sylveon dedi: RX 5700 XT Pulse ısındığı hakkında bir kaynak, video atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #16 Malum arkadaş testi uzay yapmış o yüzden birazdaha yüksek çıkmış başka testere bakmanızı öneririm.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #17 Sylveon dedi: Malum arkadaş testi uzay yapmış o yüzden birazdaha yüksek çıkmış başka testere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet ona dikkat etmemişim. Teşekkür ederim yardımcı oldugun için.
Sylveon dedi: Malum arkadaş testi uzay yapmış o yüzden birazdaha yüksek çıkmış başka testere bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet ona dikkat etmemişim. Teşekkür ederim yardımcı oldugun için.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Mart 2020 #18 Michael/Scofield dedi: Evet ona dikkat etmemişim. Teşekkür ederim yardımcı oldugun için. Genişletmek için tıkla... Şu video daha iyi fikir verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Michael/Scofield dedi: Evet ona dikkat etmemişim. Teşekkür ederim yardımcı oldugun için. Genişletmek için tıkla... Şu video daha iyi fikir verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 30 Mart 2020 #19 Sylveon dedi: Şu video daha iyi fikir verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim video için.
Sylveon dedi: Şu video daha iyi fikir verecektir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim video için.