Bütçem Max bu kadar 10.200 TL civarına geliyor. Bu fiyata 2060Süper yapılıyor. Onunla da çook fazla FPS farkı var. Diğer parçalardan gayet memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum?
Bütçem Max bu kadar 10.200 TL civarına geliyor. Bu fiyata 2060Süper yapılıyor. Onunla da çook fazla FPS farkı var. Diğer parçalardan gayet memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum?
4ms olması almamı engellemişti daha önce de tavsiye edilen bir monitördü. 2k 144hz monitör aradım ama fiyatlar uçtu malesef
Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G GV-N207SWF3OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G GV-N207SWF3OC-8GD 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Çok rahat değer. Ayrıca 2070S daha güçlü ve stabil. AMD'nin en kötü yani sürücülerinin sorunlu olması. O kadar para veriyorsunuz bari sorun yaşamayın. Ben Nvidia tercih ederdim. İşlemcide AMD iyi tabii ki.
Çok rahat değer. Ayrıca 2070S daha güçlü ve stabil. AMD'nin en kötü yani sürücülerinin sorunlu olması. O kadar para veriyorsunuz bari sorun yaşamayın. Ben NVIDIA tercih ederdim. İşlemcide AMD iyi tabii ki.
Sürücü sorunlarını bende okudum ve çözüldüğünü söyleyip önerdi birçok kişi. Mesela şey dediler. Nitro alınca 5700XT modelinin en iyisi. Ancak Gigabyte 2070S alınca modelinin en düşük seviyesini alıyorsun. ASUS 2070S için çıkınca da paralar uçuyor.