5700XT sistemi değiştirmek mantıklı mı?

arslan_67_67

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Mevcut sistem, AMD Ryzen 5 3600X işlemci, AMD 5700XT ekran kartı, 2*8 16 GB RAM, CS 2 ve football oyunu oynuyorum genelde, çok nadir başka oyun giriyorum. Bu oyunlarda düşük grafiklerde donma olmuyor. Yaklaşık 4 yıl önce toplamıştı bu bilgisayarı. Vatan'da aşağıdaki ürün bütçe olarak bana uyuyor. Bu sisteme geçmeye değer mi? Dediğim gibi CS 2 ve football oynuyorum genelde. Bütçemde 35 bin. Ayrıca bazı ekran kartlarında OC yazıyor. Overlock ile ilgimiz yok ise OC olmaması önemli değil anladığım kadarı ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. Kendiniz toplamakla uğraşmak istemezseniz alabilirsiniz.
Uğraşmak istemiyorum çünkü bu konuda bilgi ve donanımım oldukça kısıtlı. Mevcut sistemi topladığımda youtube videoları ile toplamıştım. Mevcuttan bu sisteme veya buna benzer bir sisteme geçiş mantıklı olur mu hocam ?

Bütçe varsa tabii ki yenilik güncellik ve güçlülük her zaman iyidir, ama kanaatimce DDR5 daha mantıklı.
DDR 5 sanırım ram ile alakalı. bu sistemde DDR 4 görebiliyorum. DDR 5 olanları inceleyeyim bir de hocam.

Uğraşmak istemiyorum çünkü bu konuda bilgi ve donanımım oldukça kısıtlı. Mevcut sistemi topladığımda YouTube videoları ile toplamıştım. Mevcuttan bu sisteme veya buna benzer bir sisteme geçiş mantıklı olur mu hocam?

Tabii ki olur. İşlemci 2 kat, ekran kartı da 3 kata yakın daha güçlü.

Uğraşmak istemiyorum çünkü bu konuda bilgi ve donanımım oldukça kısıtlı. Mevcut sistemi topladığımda YouTube videoları ile toplamıştım. Mevcuttan bu sisteme veya buna benzer bir sisteme geçiş mantıklı olur mu hocam?

DDR 5 sanırım RAM ile alakalı. Bu sistemde DDR 4 görebiliyorum. DDR 5 olanları inceleyeyim bir de hocam.

Game garajda 40 bin civarı var 4070 Super DDR5.

Arkadaşlar merhaba. Mevcut sistem, AMD Ryzen 5 3600X işlemci, AMD 5700XT ekran kartı, 2*8 16 GB RAM, CS 2 ve football oyunu oynuyorum genelde, çok nadir başka oyun giriyorum. Bu oyunlarda düşük grafiklerde donma olmuyor. Yaklaşık 4 yıl önce toplamıştı bu bilgisayarı. Vatan'da aşağıdaki ürün bütçe olarak bana uyuyor. Bu sisteme geçmeye değer mi? Dediğim gibi CS 2 ve football oynuyorum genelde. Bütçemde 35 bin. Ayrıca bazı ekran kartlarında OC yazıyor. Overlock ile ilgimiz yok ise OC olmaması önemli değil anladığım kadarı ile?

Bu fiyata DDR4 sistem asla alınmaz.

Game garajda 40 bin civarı var 4070 Super DDR5.
Oraya da göz atayım. Vatan'ın cazip gelen kısmı bulunduğum şehir'de şubesi olması. Şubeden toplatmayı düşünüyorum. Hafta sonu şubeye gittim. Toplayıp teslim ediyorlar.

Bu fiyata DDR4 sistem asla alınmaz.
Nasıl yani hocam ? Bütçe olarak yükselir anlamında mı dediniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı