5700XT sistemi değiştirmek mantıklı mı?

Attığım 3 sistemde DDR5 attığım son sistem diğerlerinden daha iyi.
AMD nin bu işlemcisi nasıl hocam. mevcut olan ryzen 5 3600x. Isınma problemi yok ancak stock soğutması yüksek ses te çalışıyor. rahatsız ediyor. bunun soğutucusu nasıldır bilginiz var mı ?

Attığım 3 sistemde DDR5 attığım son sistem diğerlerinden daha iyi.
INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - Z790M-PLUS DDR5- 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu nasıl olur hocam. hem i5 intel işlemci hem de ddr 5

Son düzenleme:

Stock fan yeterli olmayabilir hocam 7500F için i5 14400F yerine ben 7500F tercih ederdim @Smmmhunter hocam sizce hangisi alınmalı. Bütçe 36k.

7500F'li sistemi alıp B650M-R ekleyin. En mantıklısı o. Ayrı olarak soğutucu sipariş edin.

Vatan'da olan bir soğutucu tavsiyesinde bulunmanız mümkün mü hocam ?

Vatan'daki soğutmaların hiçbirini önermiyorum. Neden farklı bir yerden almıyorsunuz? Montajı çok basit.
Kendimden emin şekilde toplama bilgi ve donanımım eksik hocam. Şubeden doğrudan montajı yaparlar şeklinde düşündüm.

Kıymetli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Onlarda hep orada öğreniyor hocam. Soğutmayı takarken kırabileceğiniz bir şey yok. Yanda videoyu açıp yavaş yavaş kendiniz yapabilirsiniz.
Doğru hocam, daha önce temizlik olsun toplama olsun kendim videolardan izleyerek hallettim kendimce. Tekrar gözü karartayım kendim montaj yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…