İkinci kasanın hava akışı kötü, PSU'su fena değil.
İlk kasanın hava akışı güzel ama PSU'su kötü, Master Elite V3 var diye biliyorum.
Kasa ve PSU için toplam bütçe nedir?
Kullananlar yettiğini söylüyor. Fakat kimileri oyunlardaki takılmalar yaşadıklarını söylüyor. Bu durumda power limiti arttırarak ekran kartının gerektiğinde daha fazla güç kullanmasına izin veriyoruz. Bu şekilde sorun çözülüyor. Önerim bulabilirseniz daha yüksek bir güç kaynağı almanız.
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
V12 kanalında 600W vermekte ve kaliteli bileşenler kullanılmış. RTX 2080 bile takabilirsiniz.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
linustechtips.com
PSU tier list B+ alanında. Bu fiyata alınabilecek en iyi PSU olabilir TR'de.
Kasa
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
CORSAIR 275R Airflow Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011182-WW ITOPYA'da.
www.itopya.com
Kasa alternatiflerini bütçenize uygun olarak seçebilirsiniz. Hepsinin hava akışı iyidir. Tasarımı hoşuna gideni alın. Ben tercihimi 275R Airflow'dan yana kullanırdım.