Eğer profildeki arka planı ve temadaki şeffaflığı istiyorsanız bunları puan dükkanı üzerinden alabilirsiniz.
Attığınız profilde kullanılan tüm Puan Dükkânı ögeleri burada yer alıyor: チーフ・マーケティン Kullanılan Profil Öğeleri
Eğer vitrin kullanarak profilinizde çizimler, başarımlar, ekran görüntüleri vb. sergilemek istiyorsanız Steam profil seviyenizi yükseltmelisiniz. Atladığınız her 10 seviye size 1 vitrin hakkı sunar.
Puan Dükkânı'ndan vitrin 6.000 puana ek vitrinler alabilir veya 3.000 puana var olan vitrinlerinizi genişletebilirsiniz.
Eğer arka planı ve tema şeffaflığı istiyorsanız puan dükkanı üzerinden edinebilirsiniz.
Bu profilde kullanılan tüm puan dükkânı ögeleri burada yer alıyor: https://store.steampowered.com/points/profile/76561199208296374
Eğer vitrinler kullanarak çizim, yazı, başarım eklemek istiyorsanız Steam profil seviyenizi yükseltmelisiniz. Her 10 seviye size 1 vitrin hakkı sunar.
Puan dükkânı'ndan vitrin hakkınızı genişletebilirsiniz.
Arkadaşlar söz konusu profilin sahibi benim şans eseri denk geldim sanılanın aksine vitrinlerin levelle hiç bir alakası bulunmamaktadır %80 ini puanlarla aldım sorularınızı cevaplamaya hazırım.