Steam 573 puan ile profil özelleştirme nasıl yapılır?

kutnusehep

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben sahsen tum puanımı Dying Light 2 oyununa baglamıs bır fakır fukara olarakdan gerıye kalan 573 Steam puanım ilen asagı lınkte gordugum gıbı bır profıl yapmak ıstıyorum. Nasıl yapabilirim?

Link yok

Eğer profildeki arka planı ve temadaki şeffaflığı istiyorsanız bunları puan dükkanı üzerinden alabilirsiniz.
Attığınız profilde kullanılan tüm Puan Dükkânı ögeleri burada yer alıyor: チーフ・マーケティン Kullanılan Profil Öğeleri

Eğer vitrin kullanarak profilinizde çizimler, başarımlar, ekran görüntüleri vb. sergilemek istiyorsanız Steam profil seviyenizi yükseltmelisiniz. Atladığınız her 10 seviye size 1 vitrin hakkı sunar.

Puan Dükkânı'ndan vitrin 6.000 puana ek vitrinler alabilir veya 3.000 puana var olan vitrinlerinizi genişletebilirsiniz.

Steam Community :: チーフ・マーケティン bu.

Yoldaşlar sevgili kardeşler lütfen bu gariban, Steam'e yeni katılmış kardeşimize yardımcı olmamız boynumuzun borcudur.

Arkadaşlar söz konusu profilin sahibi benim şans eseri denk geldim sanılanın aksine vitrinlerin levelle hiç bir alakası bulunmamaktadır %80 ini puanlarla aldım sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…