Steam 573 puan ile profil özelleştirme nasıl yapılır?

Arkadaşlar söz konusu profilin sahibi benim şans eseri denk geldim sanılanın aksine vitrinlerin levelle hiçbir alakası bulunmamaktadır %80'ini puanlarla aldım sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Zaten puanlarla alıyorsun 10 level olduğunda 1 tane koyabiliyorsun onlardan sen 58 level olduğun için 5-6 tane koymuşsun.

573 puanla fazla bir şey alınmıyor alınan şeyler de hareketsiz çöp şeyler min 10k lazım

Puan satın alıyosun 50 100 TL'ye 2 hafta içinde geliyor hesabına sonra gidip yapıyorsun istediğin profili bu kadar basiit

Size sormuyorum hocam. Biraz sinirli gibisiniz, arkadaş 573 puan ile yapamaz kısacası.

60 TL'ye 10 bin puan alınıyor 120 TL'ye 20k puan alır keyfine bakarsın 2 haftaya geliyor zaten çok zor değil ama çoğu insan bilmiyor bunu Steam'den oyun alıp puan kasıyor

Benim mesajımı alıntılamışsınız ve evet 17 tane vitrinimin 5-6 gibi sayılarla küçümsenmesi beni birazcık sinirlendirdi.Eki Görüntüle 2538095

En aşağıya kadar inmedim. Küçümsemedim aksine övdüm fakat nasıl biliyorsanız öyle olsun

60 TL'ye 10 bin puan alınıyor 120 TL'ye 20k puan alır keyfine bakarsın 2 haftaya geliyor zaten çok zor değil ama çoğu insan bilmiyor bunu Steam'den oyun alıp puan kasıyor.

Aynen öyle hocam. Hem pratik hem basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…