576.52 NVIDIA güncellemesinden sonra CS2'de çöküyor

Letho4141

Picopat
Daha fazla  
576.52 NVIDIA güncellemesinden sonra Steam overlay CS2'de çöküyor.
Hiçbir zaman olmamıştı normalde oyun çökmüyor ama Steam overlayı açsam.
FACEIT'e girsem PC çöküyor hard-reset atmak zorunda kalıyorum.
Güncellemeden sonra oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı şey 2 gün önce banada oldu şuan bi sorun yok ama.
Pc'eme bakan ve zar zor topladım böyle şeyler beni korkutuyor nadirde olsa hard-reset SSd ye zarar verebilir diyorlar ben cs2 oynarken warmupda falan beklerken yada tim eout alt tab yapıp twitch youtube bakarım yada lineup falan bakarım faceite girerim fln alt tab ypaıyorum faceite giriyorum pc donuyor fln bu güncellemeden sonra 3 kere oldu moralim bozuldu

Normal yaptim bu aralar ha bire cokuyor 10 saniye önce gene oldu kafayı yiyeceğim ilk başlarda çökmüyorda böyle 5-10 dakika geçsin çöküyor hadi PC komple çöküyor siyah ekrann falan xd gıcık oldum

Bende de o güncellemeden sonra her oyunda sorun çıkmaya başladı, 576.28 sürümüne geri döndüm. Neredeyse her güncellemede yeni bir sorun çıkıyor, bir daha asla NVIDIA'ya bulaşacağımı zannetmiyorum.

Hard reset ?? Bu ne demek oluyor cidden merak ettim :D
DDU ile silip en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü yükle ve gelişemleri bildir.

Hard reset ?? Bu ne demek oluyor cidden merak ettim :D
DDU ile silip en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü yükle ve gelişemleri bildir.

Hard reset zorla kapatmak yani pcnin güç tuşuna 5-10 saniye tutunca pcnin kapanması
Pcye zarar vermez çoğunlukla diyorlar ama gene çok çok nadiren olsa İşletim sistemine zarar verebilir diyorlar gene sonuçta insan korkuyor birşey olurmu diye zaten pcmi zar zor topladım olacağından değilde gene küçük bir stres giriyor :D

Bende de o güncellemeden sonra her oyunda sorun çıkmaya başladı, 576.28 sürümüne geri döndüm. Neredeyse her güncellemede yeni bir sorun çıkıyor, bir daha asla NVIDIA'ya bulaşacağımı zannetmiyorum.
nasıl geri dönebiliyoruz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı