Arkadaşlar Amazon'da bu fiyata düşmüş. TR'de 1000-1200 arası piyasası mevcut almak mantıklı mı? Dandik olduğu için mi ucuz siz olsanız alır mıydınız?
580 TL Totalde.Piyasası 1200 lira olan herhangi birşey 400 tlye satılıyorsa alınır.
Çokta lazım değil ama IOT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatıda yarı yarıya satamazmıyım bı süre sonra elimde mi kalır?İşinizi görüyor mu yoksa lazım olursa diye mi alacaksınız? 2. Seçenekse bence alınmaz. Bütçeniz artınca daha iyisini alırsınız.
Ticareti?İşinizi görecekse alabilirsiniz bence, lakin sırf ucuz diye lazım olmayan bir şeyi alacaksanız gerek var mı bilmiyorum.
Çok da lazım değil ama IoT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatı da yarı yarıya satamaz mıyım bir süre sonra elimde mi kalır?
Ticareti?
Çok da lazım değil ama IoT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatı da yarı yarıya satamaz mıyım bir süre sonra elimde mi kalır?
Ticareti?
580 lira olsada alınır.580 TL Totalde.
Hocam aldın mı?Arkadaşlar Amazon'da bu fiyata düşmüş. TR'de 1000-1200 arası piyasası mevcut almak mantıklı mı? Dandik olduğu için mi ucuz siz olsanız alır mıydınız?
Eğer aldıysanız bi yardımcı olur musunu elinize ulaşınca memnun musunuz vs diye?Çokta lazım değil ama IOT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatıda yarı yarıya satamazmıyım bı süre sonra elimde mi kalır?
Ticareti?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.