580 TL'ye Raspberry Pi 3 A+ alınır mı?

Piyasası 1200 lira olan herhangi birşey 400 tlye satılıyorsa alınır.

İşinizi görüyor mu yoksa lazım olursa diye mi alacaksınız? 2. Seçenekse bence alınmaz. Bütçeniz artınca daha iyisini alırsınız.

İşinizi görecekse alabilirsiniz bence, lakin sırf ucuz diye lazım olmayan bir şeyi alacaksanız gerek var mı bilmiyorum.

İşinizi görüyor mu yoksa lazım olursa diye mi alacaksınız? 2. Seçenekse bence alınmaz. Bütçeniz artınca daha iyisini alırsınız.
Çokta lazım değil ama IOT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatıda yarı yarıya satamazmıyım bı süre sonra elimde mi kalır?
İşinizi görecekse alabilirsiniz bence, lakin sırf ucuz diye lazım olmayan bir şeyi alacaksanız gerek var mı bilmiyorum.
Ticareti?

Çok da lazım değil ama IoT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatı da yarı yarıya satamaz mıyım bir süre sonra elimde mi kalır?

Ticareti?

O zaman alınabilir. Biraz kurcalayıp olmadı 500 600'e de olsa satarsınız.

Arkadaşlar Amazon'da bu fiyata düşmüş. TR'de 1000-1200 arası piyasası mevcut almak mantıklı mı? Dandik olduğu için mi ucuz siz olsanız alır mıydınız?

Hocam aldın mı?

Çokta lazım değil ama IOT dersi aldığım iyi olabilir benim için. Fiyatıda yarı yarıya satamazmıyım bı süre sonra elimde mi kalır?

Ticareti?
Eğer aldıysanız bi yardımcı olur musunu elinize ulaşınca memnun musunuz vs diye?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…