SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Yakın zamanda bilgisayar alacağım. En fazla çıkacağım 6000, yukarısı olmaz. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yakın zamanda bilgisayar alacağım. En fazla çıkacağım 6000, yukarısı olmaz. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 SucukluYumurta90 dedi: Yakın zamanda bilgisayar alacağım. En fazla çıkacağım 6000, yukarısı olmaz. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır mı olcak toplama mı?
SucukluYumurta90 dedi: Yakın zamanda bilgisayar alacağım. En fazla çıkacağım 6000, yukarısı olmaz. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır mı olcak toplama mı?
SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 zwon dedi: Hazır mı olcak toplama mı? Genişletmek için tıkla... Fark etmez
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 SucukluYumurta90 dedi: Fark etmez Genişletmek için tıkla... 2 . el parça olur mu ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için.
SucukluYumurta90 dedi: Fark etmez Genişletmek için tıkla... 2 . el parça olur mu ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Sistem ile ne yapacaksınız? Pollux 3AN - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Sistem ile ne yapacaksınız? Pollux 3AN - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com