Bekliyorum ben toplayamadım şahsen tek bir yerden öyle dediğiniz gibi. Ayrıca eklediğim anakart 4 RAM slotuna sahip, kasa gayet güzel, PSU'da canavar gibi.
Şöyle bir şey topladım. PSU gerekirse değiştirilebilir. Asus Aura Sync özelliği sayesinde anakart, kasa, RAM birlikte senkronize çalışıyor ve renkleri aynı anda tek yazılımla değiştirilebiliyor. Daha sonradan RGB led ve RGB fan aldın mı işlem tamamdır.
In Win 303 zaten pek beğendiğim bir kasa değil bir de o fiyatta olunca pek iyi gelmedi açıkçası. Daha ucuz bir kasa seçilip 850 Evo alınıp pek çok şey yükseltilebilir.
Bekliyorum ben toplayamadım şahsen tek bir yerden öyle dediğiniz gibi. Ayrıca eklediğim anakart 4 RAM slotuna sahip, kasa gayet güzel, PSU'da canavar gibi.
şeklinde toplanabilir. Kesinlikle Pantheon arkadaşımızın yazdığı bazı parçalar bence de daha iyidir. Kabul ediyorum. Tek firmadan olacağı için böyle seçtim. tüm parçaların başka muadilleri de vardı sitede.
Ancak kesinlikle kendin montajını yapabileceksen ayrı ayrı firmalardan al. Her firmanın avantajlı-dezavantajlı olduğu parçalar var. Avantajlıları toplayıp ya ciddi bir tasarruf yapabilirsin, yada oradan arttırdığın parayla bir kaç parçanı daha üst model alabilirsin.
Tamam, abartmana gerek yok. Daha makul sitelerden toplanabiliyorsa zaten paylaş. Bazen ben Pantheon'a, bazen de o bana öneride bulunuyor. Kasma bu kadar kendini.