Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #21 cenesvin dedi: Hocam korra izledim. Isınma olmadı. [ICODE](MX Player ile yazılımsal kod çözücü kullanarak izledim)[/ICODE] Hocam beceremedim bu şeyi kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer mümkün ise ayarlardan kaç saat ekran süresi aldığınıza bakabilir misiniz?
cenesvin dedi: Hocam korra izledim. Isınma olmadı. [ICODE](MX Player ile yazılımsal kod çözücü kullanarak izledim)[/ICODE] Hocam beceremedim bu şeyi kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer mümkün ise ayarlardan kaç saat ekran süresi aldığınıza bakabilir misiniz?
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #22 Jake Peralta dedi: Hocam eğer mümkün ise ayarlardan kaç saat ekran süresi aldığınıza bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. 8 saat 18 dk diyor şu an. 120Hz de kullanıyorum neredeyse tüm özellikleri açık.
Jake Peralta dedi: Hocam eğer mümkün ise ayarlardan kaç saat ekran süresi aldığınıza bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. 8 saat 18 dk diyor şu an. 120Hz de kullanıyorum neredeyse tüm özellikleri açık.
Poinefe Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #23 cenesvin dedi: Tabii ki. 8 saat 18 dk diyor şu an. 120Hz de kullanıyorum neredeyse tüm özellikleri açık. Genişletmek için tıkla... Sen böyle yazınca kararımı verdim S20 FE alacağım.
cenesvin dedi: Tabii ki. 8 saat 18 dk diyor şu an. 120Hz de kullanıyorum neredeyse tüm özellikleri açık. Genişletmek için tıkla... Sen böyle yazınca kararımı verdim S20 FE alacağım.
B Berke Solar Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 112 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #24 Poinefe dedi: Sen böyle yazınca kararımı verdim S20 FE alacağım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ekran açıklığı süresi değildir o bilgi vermiş olayım. Jake Peralta dedi: Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genelde sosyal medya, dizi izlerim. Bunun için yeterli mi bataryası? Genişletmek için tıkla... 120HZ kapalı 6 saat diyebilirim. Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
Poinefe dedi: Sen böyle yazınca kararımı verdim S20 FE alacağım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ekran açıklığı süresi değildir o bilgi vermiş olayım. Jake Peralta dedi: Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genelde sosyal medya, dizi izlerim. Bunun için yeterli mi bataryası? Genişletmek için tıkla... 120HZ kapalı 6 saat diyebilirim.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 4 Temmuz 2021 #25 Berke Solar dedi: Telefonu satın aldım . İlk gün güncelleme sırasında çok ısındı ve ilk şarj çok hızlı bitti. Ancak 2-3 şarj sonra ısınma sorunu kayboldu ve pil ömrü de arttı. Telefon inanılmaz şık ve kamerası mükemmel . Ben memnunum şuanlık. Genişletmek için tıkla... Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
Berke Solar dedi: Telefonu satın aldım . İlk gün güncelleme sırasında çok ısındı ve ilk şarj çok hızlı bitti. Ancak 2-3 şarj sonra ısınma sorunu kayboldu ve pil ömrü de arttı. Telefon inanılmaz şık ve kamerası mükemmel . Ben memnunum şuanlık. Genişletmek için tıkla... Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?