5800 TL'ye sistem toplama

DonanimciBey5837

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde Ryzen 5 1600 koymuştum fakat geçen sene AMD'nin AM3 soketi kullanacağız deyip bu sene AM4 soketi çıkarması beni tedirgin ediyor. Ben garantiye alıp Intel koydum eğer ben daha iyi bir sistem yaparım diyorsanız monitör dahil 5800 TL bütçem var. Şimdiden teşekkür ederim.

Fotoğrafı koymayı unutmuşum başlığı nereden sileceğimi bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye Ryzen tabanlı bir sistem kurarsanız daha mantıklı bir sistem olacaktır. İsterseniz öneride bulunabiliriz.

Bu bütçeye Ryzen tabanlı bir sistem kurarsanız daha mantıklı bir sistem olacaktır. İsterseniz öneride bulunabiliriz.
Tabii. Önerilere açığım. Emin olun ryzen alma taraftarıyım. Fakat geçen sene am3 soketi çıkartıp hep bunu kullanacağız demeleri üzerine bu sene am4 soket çıkınce ilerleyen senelerde anakart ve işlemci çöpe gidecek diye düşündüm.

Sistem güzel görünüyor, Fakat ben olsam o anakartı tercih etmezdim, üzerinde iki adet ram slotu mevcut.
Mortar modelini alabilirsiniz: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
MSI Z170A MATE DDR4 3200MHz VGA USB 3.1 1151p
Bu anakart nasıl hocam ?

Hocam alın siz Ryzen'i, bu sefer düzelmiş gözüküyorlar.Değiştirmezler bence soketi 2020'ye kadar. Değiştirseler bile ne olacak? Sizinkinin performansı azalmayacak. Ki AMD değiştirene kadar İntel 3 kere değiştirmiş olur.

Tamamdır hocam. Önerebileceğiniz sistem var mıdır elinizde monitör dahil 5800 Tl ye?

Kardeşim imzam da olan konuya göz atabilirsin monitör dahil olmadan 5000 TL ile topladım. 800 TL ile istersen monitör alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…