5800TL sistem toplama

Hocam 1080 hala güçlü. Üstüne işlemci ile o işlemci arasında bayağı fark var (sanırım).
Ekran kartı 2.el: 2800 yapıyor.
Anakart: 500.
İşlemci tanesi 700'e buldum 2X = 1400.
RAM: 500TL (ddr3 diye dedim)
SSD/PSU/KASA kötü olsa da diyelim bunlar 600.
1400+2800+700+500+600=4.

Ortalama zaten 5800TL ediyor. Gerçekten rahat bir render/autocad deneyimi yaşayabilir miyim? ( bayağı büyük Cad dosyaları ile uğraşılacak bilgisayarda.)

Hocam DDR3 diyorsunuz ve reder yapacaksınız. Benim attığım sistem kafanıza yatmadıysa;
@Yüksek RPM
@PuMaT.

Hocam DDR3 diyorsunuz ve reder yapacaksınız. Benim attığım sistem kafanıza yatmadıysa;
@Yüksek RPM
@PuMaT.
Hocam ben zaten almam bu sistemi. Alan kişi arkadaşım. Çok ısrar ediyor bende açıklayamayınca sizden fikir almak istedim. Açıkçası hiç DDR4 kullanmadım. DDR3 ile DDR4 arasında render performans farkı var mı o kadar? Birde sadece oyun için alınır mı?

Hocam ben zaten almam bu sistemi. Alan kişi arkadaşım. Çok ısrar ediyor bende açıklayamayınca sizden fikir almak istedim. Açıkçası hiç DDR4 kullanmadım. DDR3 ile DDR4 arasında render performans farkı var mı o kadar? Bir de sadece oyun için alınır mı?

DDR3 eskidi artık. Yıl sonunda DDR5 çıkacak. Bu durumda render yapmak zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı